Τα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων που ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

563B4D42-1933-4C50-AF33-2ED5D569F725Σε ενημέρωση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο Πάνος Καμμένος ενημέρωσε τους στρατιωτικούς συντάκτες, για την εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση των συνεπειών από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.
Όπως υπογράμμισε τα στρατιωτικά νοσοκομεία παραμένουν στη διάθεση των πληγέντων, ενώ δεν χρειάστηκε αίμα καθώς ήταν συγκλονιστική η προσέλευση των πολιτών και καλύφθηκαν οι ανάγκες. Σημείωσε ότι η φρεγάτα ΕΛΛΗ έσωσε 126 ανθρώπους, ενώ η Ζ’ ΜΑΚ επίσης απεγκλώβισε πάρα πολύ κόσμο από ακτές.
https://m.youtube.com/watch?v=vux9y5Jib_I#
 
Στον πεζόδρομο κοντά στην Αργυρά Ακτή θα τοποθετήσει ο Στρατός Ξηράς μαγειρείο με δυνατότητες σίτισης και το Μηχανικό θα δώσει ηλεκτρομηχανή μεγάλης ισχύος για την ηλεκτροδότηση της περιοχής.
Επιτελείο θα συντονίζει τις περιπολίες που γίνονται στην περιοχή από τμήματα των ΕΔ και το Μηχανικό θα διαθέσει μονάδες για την αντιπλημμυρική θωράκιση των περιοχών που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές. Επιπλέον, μετατίθενται στην Αττική όλα τα στελέχη και στρατεύσιμοι που υπηρετούν σε Έβρο και νησιά και είναι μέλη οικογενειών που έχουν θύματα ή ζημιές από τις πυρκαγιές και θα δοθεί αναβολή στράτευσης σ΄ όσους το ζητήσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ