ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Ευθύμης Λέκκας: «Αυτές είναι οι ανύπαρκτες δίοδοι εξόδου προς την θάλασσα»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Όλα τα στοιχεία και τα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με τις φωτιές που έπληξαν την Αττική την 23η Ιουλίου. Η κατεύθυνση του αέρα, οι ανύπαρκτες δίοδοι εξόδου προς την θάλασσα για τους πολίτες στο Μάτι και το μέγεθος της έκτασης που μετατράπηκε σε στάχτη. Τι αναφέρει η έρευνα της ομάδας του κ. Λέκκα
ΣΧΕΤΙΚΟ :

Σε συγκλονιστικά συμπεράσματα κατέληξε η ομάδα του καθηγητή Ευθύμιου Λέκκα ο οποίος δίνει στη δημοσιότητα το σύνολο της διαρκούς επιστημονικής έρευνας του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος και του ΠΜΣ “Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, που πραγματοποίησε από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά στο Μάτι. και το News 24/7 αλλά και το Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, καλύπτουν λεπτό προς λεπτό.
Μεταξύ των άλλων η ομάδα του καθηγητή κ. Ευθύμη Λέκκα αναλύει το χρονολόγιο της κατεύθυνσης και της έντασης των ανέμων, αποτυπώνει το μέγεθος της έκτασης που κάηκε, αλλά και την ταχύτητα του πύρινου μετώπου.
Η έρευνα του καθηγητή Ευθύμη Λέκκα και της ομάδας του για την φωτιά στο Μάτι
Μάλιστα, συγκλονίζουν οι ανύπαρκτες δίοδοι εξόδου για τους πολίτες οι οποίοι εγκλωβίστηκαν, με αποτέλεσμα να βρουν φρικτό θάνατο, και η αποτύπωση με τα 35 εγκαταλειμμένα σε συμφόρηση και σε πολύ μικρό χώρο, καμένα αυτοκίνητα.
https://www.youtube.com/watch?v=h5s_czOciZg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ