Φωτιές Αττική: 91 νεκροί, 25 οι αγνοούμενοι σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

520256AC-8A94-4649-A600-6D8BE2C17406Στους 25 ανέρχεται ο αριθμός των αγνοούμενων από τις φονικές πυρκαγιές της ανατολικής Αττικής, όπως ανακοίνωσε και επισήμως η εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Παράλληλα, η λίστα των επιβεβαιωμένων νεκρών αυξήθηκε περαιτέρω, καθώς πλέον υπολογίζονται σε 91.
«Σχετικά με την καταστροφική πυρκαγιά στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικης από τη διαδικασία και τη ταυτοποίησης προκύπτει ότι: Οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 25 άτομα, οι οποίοι έχουν δηλωθεί επισήμως από οικεία τους πρόσωπα στην υπηρεσία μας και για τα οποία η έρευνα συνεχίζεται.
Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής την ταυτοποίηση 59 σορών, ενώ εκκρεμεί η ταυτοποίηση για άλλες 28.
Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας κατέληξαν τέσσερα άτομα τα οποία νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Αττικής», δήλωσε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σε κρίσιμη κατάσταση 10 εγκαυματίες

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κλίνες ΜΕΘ, 10 εγκαυματίες από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία από το υπουργείο Υγείας.
Συνολικά, οι τραυματίες που παραμένουν σε νοσηλεία είναι 43, ενώ μόνο ένα παιδί παραμένει στο Παίδων σε καλή κατάσταση.
 

Μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων

Eπιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων της πυρκαγιάς τελέστηκε το πρωί της Κυριακής, από τον μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κύριλλο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ