Αν ως αύριο δεν τον έχει αποκηρύξει ο Μητσοτάκης…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

9A55C67D-AF78-4509-A530-C71D4EBAA8ECΤο κατάντημα του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, του διαχρονικώς εκλεκτού του Αντώνη Σαμαρά

Καθένας παρακολούθησε σήμερα τις αθλιότητες του κυρίου Παπαπαναγιώτου και φερόμενου στενού συγγενικού του προσώπου σε αγαστή συνεργασία οι οποίοι δεν δίστασαν να κάνουν άθλια σπέκουλα – δηλαδή σκύλευση πάνω στις ψυχές των νεκρών της πυρκαγιάς στην Αττική. Βεβαίως από κοντά – πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά – και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αρλεκίνος της πολιτικής Αδωνις Γεωργιαδης, ο οποίος αφού αποθέωσε τις αθλιότητες στα Social Media, στην συνέχεια έσπευσε σε άτακτη υποχώρηση, όπως το συνηθίζει. Δεν τον νοιάζει άλλωστε να γίνει ρόμπα, διότι ως πολιτική ρόμπα έκανε και κάνει καριέρα.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι ο κύριος Μπαμπης Παπαπαναγιώτου είναι ο κολλητός του Αντώνη Σαμαρά, από την εποχή που αυτός ήταν υπουργός εξωτερικών στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μην πάει ο νους σας στο κακό για τον τρόπο διαχείρισης των μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ εκείνη την εποχή, μακράν ημών τέτοιες υποψιες.

Το πως ο Μπαμπης Παπαπαναγιώτου είναι κολλητός του Σαμαρά αποδεικνύεται στην πράξη από το ότι αφότου ο Σαμαράς ανέλαβε την ηγεσία της ΝΔ το 2009 έως και σημερα, είναι ο κατ’ επάγγελμα υβριστής εκείνων τους οποίους κυρίως στοχεύει ο Σαμαράς, δηλαδή του Κώστα Καραμανλή και του Προκόπη Παυλόπουλου. Σε όποιο μέσο και αν δούλευε και δουλεύει ο κύριος Παπαπαναγιωτου, δεν χάνει την ευκαιρία να καθυβρίζει τον Κώστα Καραμανλή και τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Καταλαβαίνει κανείς ύστερα από αυτά ότι τα κολλητάρια του Αντώνη Σαμαρά είναι αδίστακτα υποκείμενα όπως αποδεικνύει εν προκειμένω η άθλια συμπεριφορά του κυριου Παπαπαναγιώτου. Άραγε τ’ ακούει αυτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης που, καθώς λέγεται, έχει συνεργάτη του τον κύριο Παπαπαναγιωτου για να καθοδηγεί στελέχη και πολιτευτές της ΝΔ στο πως πρέπει να συμπεριφέρονται στα ΜΜΕ για να πείσουν τον κόσμο πως ο Κυριάκος είναι ο ιδανικός πρωθυπουργός;

Αν ως αύριο δεν τον έχει αποκηρύξει ο Μητσοτάκης με κάθε τρόπο, απλώς θα επιβεβαιώσει ότι είναι αιχμάλωτος του Σαμαρά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ