Η κυρία Τζαβέλα ας αναλάβει και πρωτοβουλία για να τεθεί εκτός νόμου η εταιρεια στην Αγία Παρασκευή που ανοίγει πλαστούς λογαριασμούς και χρηματοδοτείται από υπόδικο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9769

Ευαισθητοποιήθηκε και η κυρία νίκη Τζαβέλα από το άρθρο της Καθημερινής που “αποκαλύπτει” ότι 20 λογαριασμοί Twitter άνοιξαν την ημέρα των πυρκαγιών. Φυσικά λίγες ημέρες πριν δεκάδες χιλιάδες πλαστοί λογαριασμοί διεγράφησαν από το Twitter με αποτέλεσμα κάποιοι πρωτοκλασάτοι του Μητσοτάκη να χάσουν χιλιάδες ακόλουθους. Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτοί που έχασαν τους χιλιάδες ακόλουθους ήταν αυτοί που στην εσωκομματική διαδικασία παρουσίαζαν πλαστές ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις στο Twitter που τους έφερναν ως επικρατέστερους να αναλάβουν την προεδρία της νέας Δημοκρατίας! Κάποιοι από αυτούς τους πλαστους λογαριασμούς μάλιστα είχαν ανοίξει με στοιχεία νεκρών συνανθρώπων μας!

Ακόμα πιο σοβαρό όμως είναι Ότι υπάρχουν εταιρείες – βιτρίνες, που απασχολούν δεκάδες άτομα ενώ κάτι τέτοιο δεν αναγράφεται στο καταστατικό τους, με μοναδική ασχολία να ανοίγουν πλαστους λογαριασμούς στο facebook και στην συνέχεια να εξυβρίζουν ακόμα και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι η συγκεκριμένη εταιρεία χρηματοδοτείται από υπόδικο βαρώνο. Αυτό είναι όντως θέμα δημοκρατίας και ελπίζουμε να ευαισθητοποιηθεί η κυρία νίκη Τζαβέλα και προς αυτή την κατεύθυνση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ