Καμένο χαρτί. Τα σκάνδαλα οδηγούν τον Γεωργιάδη εκτός των ψηφοδελτίων της ΝΔ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

adonis_georgiadis_5Μεγάλο είναι το πρόβλημα που θα έχει ο Άδωνις Γεωργιάδης στις επόμενες εκλογές εξαιτίας της εμπλοκής του στα σκάνδαλα της Υγείας, που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο. 

Είναι βέβαιο πως τα ποσοστά του, σε ότι έχει να κάνει με την εκλογή του, θα υποστούν μεγάλη πτώση. Εξάλλου, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί (αν και έρχεται αληθινή καταιγίδα για τον ακροδεξιό αντιπρόεδρο της ΝΔ) ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ήδη καταδικασμένος στη συνείδηση της κοινωνίας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να μην βρίσκεται στο τέλος στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας καθώς θα αποτελεί βαρίδι για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Πιθανώς οι αποκαλύψεις που έρχονται και τα όσα θα βγουν στη φόρα θα καταστήσουν την απόρριψη του Άδωνι Γεωργιάδη ως υποψηφίου μονόδρομο για τον Μητσοτάκη. Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως ίσως ο Άδωνις να μην έχει χρόνο να ασχοληθεί τελικά με τις εκλογές καθώς θα έχει άλλα, σημαντικότερα για το ίδιο προβλήματα, τα οποία θα τον ταλαιπωρήσουν.

Οι ψηφοφόροι της ΝΔ επίσης δεν πρόκειται να συγχωρήσουν τις συνεχείς επιθέσεις του Άδωνι στους Καραμανλικούς, αλλά κυρίως δεν πρόκειται να συγχωρήσουν την εμπλοκή του στα σκάνδαλα της Υγείας. Με λίγα λόγια ο Άδωνις Γεωργιάδης θεωρείται ήδη “καμένο χαρτί” και λέγεται πως δύσκολα θα τον δούμε στην επόμενη Βουλή, αν τελικά είναι υποψήφιος.

Επίσης ο προκλητικός τρόπος που ζει, οι χλιδάτες διακοπές σε σκάφη και η παρέα με τα ξεπεσμένα απομεινάρια της διαπλοκής προκαλούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που τον έχει στηρίξει μέχρι σήμερα με πολύ μεγάλο κόστος, εξαιτίας των γραμματίων που ξεπληρώνει για την εκλογή του στην ηγεσία της ΝΔ, δεν θα μπορέσει να πορευτεί μέχρι τέλους με τον ακροδεξιό αντιπρόεδρο, για τον οποίο όλοι θυμούνται με πόση μεγάλη δυσκολία είχε συγκεντρώσει τις υπογραφές ώστε τελικά να είναι κι εκείνος υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ.

Πηγη: periodista.gr  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ