Η ελληνική δικαιοσύνη οφείλει να αποκαλύψει τους πολιτικούς που κρύβονται πίσω από την δολοφονική οργάνωση Energa – Hellas Power

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Η επιστολή κόλαφος του ήρωα Γ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ που έφαγε σφαίρα στο κεφάλι για να υπερασπίσει το δημόσιο συμφέρον. Ποιούς καταγγέλει.

Ο δολοφονημένος από τους ίδιους αλβανούς εκτελεστές Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ενεπλάκη στην υπόθεση μετά από σύσταση κορυφαίου στελέχους του κόμματος Μητσοτάκη.

Ή συμμορία της Energa – Hellas Power, δεν θα μπορούσε ποτέ να υπεξαιρέσει 300 εκατομμύρια δημόσιο χρήμα εάν δεν είχε υψηλή πολιτική κάλυψη και συνέργεια.

Το σκάνδαλο Energa – Hellas power, αποτελεί μία κατάμαυρη κηλίδα στην ιστορία της μεταπολίτευσης.  Σκάνδαλο με το οποίο έχουμε ασχοληθεί από την πρώτη στιγμή, αλλά σήμερα επιτέλους όλοι αντιλαμβάνονται την ευρύτητα του και την αδιαμφισβήτητη πλέον εμπλοκή πολιτικών στην δολοφονική αυτή συμμορία.

Η εισαγγελέας κατά της διαφοράς οφείλει να εντοπίσει όχι μόνο το κύκλωμα δικηγόρων και δημοσίων λειτουργών που συμμετείχαν στο σκάνδαλο της αποφυλάκισης Φλώρου, αλλά σε κάθε πρόσωπο, όσο ψηλά πολιτικά κι αν βρίσκεται, που ενεπλάκη στην υπόθεση από την αρχή του σκανδάλου, επί κυβερνήσεως Γιώργο Παπανδρέου – Βαγγέλη Βενιζέλου.  Για την ακρίβεια, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις για εμπλοκή προσώπων πολιτικού ενδιαφέροντος με την πολυφωνική αυτή οργάνωση, η διενέργεια εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση του σκανδάλου, θεωρείται επιβεβλημένη.

ENERGA ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΜΥΚΟΝΟΣΘεωρείται απαραίτητη και η αναψηλάφηση του φακέλου Μηλιώνη, ο οποίος σκανδαλωδώς βρίσκεται εκτός φυλακής, ενώ σε μία τουλάχιστον περίπτωση φαίνεται να είχε εικοσαπλάσια κέρδη από τον Φλώρο.

Το σκάνδαλο αυτό δεν θα είχε γίνει ποτέ εάν δεν υπήρχαν σκανδαλώδεις πολιτικές αποφάσεις που επέτρεψαν στην συμμορία να βρεθεί με 300 εκατομμύρια στα χέρια, χρήματα των φορολογουμένων πολιτών από το περιβόητο χαράτσι του Βενιζέλου, και να μπορέσει να τα βγάλει εκτός Ελλάδος δημιουργώντας έναν δαίδαλο οφσόρ εταιρειών  στην δημιουργία των οποίων συμμετείχε και συγγενικό πρόσωπο του νυν αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το σκάνδαλο αυτό δεν θα είχε γίνει ποτέ εάν και ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, δεν είχε επιτρέψει στον Βαγγέλη Βενιζέλο αυτή την σκανδαλώδη και αντισυνταγματική όπως κρίθηκε νομοθεσία για το χαράτσι, ενώ στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι κορυφαίος εκδότης και πατέρας βουλευτή του Σαμαρά και το δεξί χέρι του Σαμαρά είχαν ενεργό εμπλοκή προσπαθώντας να διασφαλίσουν τα συμφέροντα και την φυγάδευση του Φλώρου.

Αυτό το σκάνδαλο θα είχε διερευνηθεί σε βάθος και τα κλεμμένα θα είχαν επιστρέψει, εάν είχε εντοπιστεί και διωχθεί ο κορυφαίος οικονομοτεχνικός της Hellas Power, ο οποίος φέρεται να κρατά και τα οικονομικά κορυφαίας πολιτικής οικογένειας.

Στον αντίποδα, σήμερα, στελέχη του Μητσοτάκη αλλά και επισήμως η Νέα Δημοκρατία επιχείρησε να νομιμοποιήσει την αποφυλάκιση Φλώρου, χρεώνοντας στην στον νόμο Παρασκευόπουλου!  Γιατί είπαν αυτό το τερατώδες ψέμα ενώ όπως αποδεικνύεται η αποφυλάκιση ήταν παράνομη και προϊόν πλαστών εγγράφων και βεβαιώσεων; Γιατί βιάστηκαν να κλείσουμε αυτή την υπόθεση και να φυγαδεύσουν τον φλώρο με αυτή την τακτική; Ποιους από το πολιτικό σύστημα κρατούν γερά ο Φλώρος και ο Μηλιώνης;

Κυρίως όμως, η δικαιοσύνη οφείλει να αποκαλύψει τους διεφθαρμένους πολιτικούς που κρύβονται πίσω από την δολοφονική οργάνωση, τόσο για την μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου αλλά κυρίως για τον Γιώργο Αντωνόπουλο. Τον άνθρωπο που έφαγε μία σφαίρα στο κεφάλι επειδή αρνήθηκε να συγκαλύψει το σκάνδαλο Φλώρου – Μηλιώνη.

Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Γιώργος Αντωνόπουλος, δικηγόρος του Δημοσίου στην υπόθεση του σκανδάλου Ενέργκα – Hellas power.  Είναι ο άνθρωπος που πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του στο κεφάλι από τους αλβανούς δολοφόνους που φέρεται να είχε προσλάβει ο Φλώρος της Ενέργκα για να τον εκδικηθεί επειδή δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις του και υπεράσπισε το δημόσιο συμφέρον.

Η επιστολή είναι πραγματικά καταπέλτης. Αποκαλύπτει ποιοί  από το περιβάλλον Σαμαρά  επεδίωξαν την συνάντηση του με τον Φλώρο τον Σεπτέμβρη
του 2014, πως ο ίδιος δεν ενέδωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, και τον Νοέμβρη του 2014, λίγες ημέρες μετά δηλαδή, δέχτηκε την δολοφονική επίθεση, από την οποία γλύτωσε ως εκ θαύματος. Γιατί μόνο ως θαύμα μπορεί να χαρακτηριστεί να δέχεσαι μια σφαίρα στο κεφάλι, οι δολοφόνοι σου να θεωρούν ότι είσαι νεκρός και να φεύγουν, εσύ όμως να καταφέρνεις να κρατηθείς στη ζωή. Η επιστολή δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο, διάβαστε την με προσοχή. Το κράτος, αλλά κυρίως το έθνος, υποχρεούται να δείξει σε αυτόν τον άνθρωπο ότι δεν ήταν κορόιδο που έβαλε στην κυριολεξία το κεφάλι του στην λεπίδα για την πατρίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ