Κατέρρευσε ο αριστοκράτης βουλευτής του Λεβέντη όταν του είπαν να περιμένει στην ουρά με τους απλούς ανθρωπους!

2602E829-DF0E-46AD-8FAD-C89A6D724409Τη διαμαρτυρία του εκφράζει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας για το γεγονός ότι του ζητήθηκε να πληρώσει εισιτήριο στη ΔΕΘ αν και του είχε σταλεί πρόσκληση.

Λέει σάπιο και διεφθαρμένο το κράτος γιατί του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο στη ΔΕΘ!!!

Ο κ. Καβαδέλλας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, έκανε λόγο για το «σάπιο και διεφθαρμένο κράτος-παρακράτος του κ. Τσίπρα» διευκρινίζοντας ότι είχε λάβει πρόσκληση για τα εγκαίνια της Έκθεσης, στα οποία ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβρεθεί και πήγε λίγες μέρες αργότερα.

373B4E14-9EA8-4054-9ADF-73D5F6012F61.jpeg

«Μου έστειλαν πρόσκληση και την είχα στο κινητό, κάτω κάτω έγραφε ότι ήταν για τα εγκαίνια, αλλά δεν το είδα και πήγα 2-3 μέρες μετά», είπε.

“Ήταν μια κυρία εκεί που είχε ένα πολύ ειρωνικό και απαξιωτικό ύφος, θα έπρεπε να με καλωσορίσει… Με κοίταζε εμένα και κοίταζε μέσα και κάτι δημοσιογράφους, κοίταζε από εδώ και κοίταζε από εκεί, με το μυαλό της σκέφτηκε μην μπει αυτός μέσα και πει τίποτα για τη Μακεδονία… Δεν με άφησε να μπω και μου είπε ως βουλευτής που είστε πρέπει να δώσετε το καλό παράδειγμα και να πάτε στην ουρά να πληρώσετε και να μπείτε. Αυτό είναι υποτιμητικό για μία θεσμική επίσκεψη…” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καβαδέλλας που αντιπαρέβαλε ότι, “οι δημοσιογράφοι έμπαιναν επιδεικνύοντας μόνο την ταυτότητά τους” και ανέφερε ότι “δεν ήθελαν να μπω, δημιούργησαν κλίμα και μέσα ήταν οι δημοσιογράφοι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ