ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kairos11
Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας μπόρες ή όμβρους τοπικού χαρακτήρα στα ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ ελαφρώς αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 28 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 32, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 30, στην Ήπειρο από 17 έως 31 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 17 έως 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 32 και στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 29 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, ενώ στο Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιοι οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι αλλά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και σταδιακά θα ενισχυθούν σε μέτριους και τοπικά ισχυρούς, 5 με 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στην πόλη της Αθήνας θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ