Ως πότε θα ανέχεται η Ελληνική δικαιοσύνη να συκοφαντείται ο Προέδρος της Δημοκρατίας;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

177E780E-8FB7-4CF9-BAC8-3E87DE0C91AEΤην ώρα που ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ένας Πρόεδρος που τιμά τον θεσμό και υπηρετεί πιστά την πατρίδα, ενώ οι θέσεις του γίνονται πλέον αποδεκτές από όλους τους πραγματικούς ευρωπαϊστές της Ενωμένης Ευρώπης, κάποιοι δημοσιογράφοι από το περιβάλλον Μητσοτάκη επιμένουν να τον συκοφαντούν.  Την ώρα λοιπόν που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πραγματοποιούσε μία ιστορική εμφάνιση σηματοδοτώντας την νομοτελειακή φύση της Ελλάδας και του Ελληνισμού

που είναι η εξωστρέφεια, δημοσιογράφοι του περιβάλλοντος Μητσοτάκη τον συκοφαντούν λέγοντας ότι αυτός ήταν υπεύθυνος οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας! Ο ισχυρισμός αυτός συνιστά τον ορισμό της συκοφαντίας, διότι οι εν λόγω δημοσιογράφοι είναι σε θέση να γνωρίζουν όχι μόνον ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος ουδέποτε ασχολήθηκε με τα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και ότι οι υπεύθυνοι έχουν ήδη κληθεί από την δικαιοσύνη.  Με μία απλή αναζήτηση άλλωστε στο διαδίκτυο, τα ονόματα των υπευθύνων για τα οικονομικά του κόμματος της τελευταίας εικοσαετίας, είναι εύκολο να εντοπιστούν.

Να υπενθυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί άλλη μία άθλια συκοφαντική επίθεση κατά του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας, όταν κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν αρμόδιος υπουργός την περίοδο των πυρκαγιών του 2007. Όταν ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν ήταν καν υπουργός!

Η ελληνική δικαιοσύνη λοιπόν οφείλει να προστατεύσει το πολίτευμα, τον θεσμό και το πρόσωπο του υποδειγματικού στην τέλεση των καθηκόντων του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ