Ώς πότε θα κρύβεστε πίσω από γραφικούς, ημίτρελλους, διεφθαρμένους και φασίστες κύριε Μητσοτάκη;

img 8716ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ή ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ;

Όπως είχαμε προαναγγείλει, άρχισε το τελευταίο μέρος της χυδαίας επιθέσεις κατά του Κώστα Καραμανλή και τον Προκόπη Παυλόπουλου από το περιβάλλον Μητσοτάκη. Όπως πάλι είχαμε προβλέψει, η επίθεση αυτή δεν θα γινόταν από κάποιο σοβαρό πρόσωπο, αλλά από ημίτρελους, βαθύτατα διεφθαρμένους και μηδενικής ηθικής και αξίας πρόσωπα.

Ο κύριος Μητσοτάκης όμως δεν μπορεί πλέον να κρύβεται πίσω από αυτόν τον εσμό αναίσχυντων εκτελεστών. Δεν μπορεί ιστοσελίδες που χαρακτηρίζονται από τις αποκλειστικές πληροφορίες ακόμα και για την προσωπική ζωή του Κυριάκου Μητσοτάκη και φυσικά για τις αγιογραφίες τους στο πρόσωπο του να ασελγούν πάνω στα κορυφαία πρόσωπα της παράταξης και ο κύριος Μητσοτάκης να νίπτει τας χείρας του.

Δεν μπορεί κονδυλοφόροι οι οποίοι επισήμως συνδέονται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χυδαιολογούν εις βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του τέως πρωθυπουργού και φυσικού ηγέτη της παράταξης Κώστα Καραμανλή και ο κύριος Μητσοτάκης να σφυρίζει αδιάφορα.

Και επιτέλους, οι όποιοι έντιμοι δημοσιογράφοι βρεθούν στην συνέντευξη τύπου του προέδρου Μητσοτάκη, θα πρέπει επιτέλους να τον υποχρεώσουν να απαντήσει. Και είτε να αποκηρύξει τους υβριστές και συκοφάντες είτε να υιοθετήσει ξεκάθαρα τις απόψεις τους.

Διότι όποιος κρύβεται πίσω από τον υπόκοσμο, είναι υπόκοσμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ