To πάρτι της ΝΔ στη ΔΕΘ: «Ανταλλαγή απόψεων» με μοχίτο και βότκα πορτοκάλι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

A80854B9-33D8-448D-8735-37A077035794Ίσως οι παλαιότεροι να θυμούνται τι είδους… μπουζουκοκαταστάσεις γίνονταν στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία της ΔΕΘ. Μόλις τελείωνε την ομιλία του ο πρόεδρος του κόμματος, οι περισσότεροι βουλευτές και οι υπουργοί που τον συνόδευαν ξεχύνονταν στα μπουζούκια («πολιτιστικά κέντρα» τα ονόμαζε ο μακαρίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος), τα οποία, να σημειώσω, είχαν διαμορφώσει ειδικά το πρόγραμμά τους.

Πάρτι «γαλάζιων» βουλευτών και στελεχών πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την παρουσία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στην συμπρωτεύουσα για την ομιλία του στη ΔΕΘ, όπως αποκαλύπτει η στήλη «Βηματοδότης».

Ίσως οι παλαιότεροι να θυμούνται τι είδους… μπουζουκοκαταστάσεις γίνονταν στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία της ΔΕΘ. Μόλις τελείωνε την ομιλία του ο πρόεδρος του κόμματος, οι περισσότεροι βουλευτές και οι υπουργοί που τον συνόδευαν ξεχύνονταν στα μπουζούκια («πολιτιστικά κέντρα» τα ονόμαζε ο μακαρίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος), τα οποία, να σημειώσω, είχαν διαμορφώσει ειδικά το πρόγραμμά τους.

Να σκεφθείτε ήταν τόση η… επιμονή των βουλευτών (ΠαΣοΚ και ΝΔ) για τα μπουζούκια που πολλές φορές οι αρχηγοί των κομμάτων εξέδιδαν απαγορευτικά φιρμάνια και για να είναι βέβαιοι ότι θα τηρηθεί το εμπάργκο στα μπουζούκια έβαζαν παρατηρητές, δικούς τους ανθρώπους, για να καταγράφουν την κίνηση έξω από τα μπουζουκομάγαζα. Ολα αυτά όμως έγιναν παρελθόν με την έλευση των μνημονίων και της κρίσης. Ορισμένοι, ας τους ονομάσουμε «μερακλήδες», διοργάνωναν κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης πάρτι σε σπίτια βουλευτών της Θεσσαλονίκης. Δεν πρόκειται όμως να αναφέρω ονόματα, διότι ορισμένοι απ’ αυτούς εξακολουθούν να είναι βουλευτές. Τώρα θα πείτε γιατί τα θυμήθηκα όλα αυτά;

Επειδή με τη λήξη του προγράμματος των μνημονίων ξανάρχισαν τα πάρτι, και μάλιστα πάρτι γαλάζιων με την ευκαιρία της έλευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη (φωτογραφία) στη ΔΕΘ. Για να μην τους παρεξηγήσουν όμως και τους «κράξουν» τα υπόλοιπα κόμματα, έκαναν τα εξής: Πρώτον, έστειλαν προσκλήσεις αποκλειστικά στα μέλη της ΝΔ. Δεύτερον, το πάρτι αποφάσισε να το διοργανώσει ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης. Τρίτον, επέλεξαν ένα «in» μπαράκι για να κάνουν πάρτι, το «Shelter wine & Cocktail bar». Και, τέταρτον (και καλύτερο), βάφτισαν το παρτάκι «αντάμωμα για την ανταλλαγή απόψεων». Ναι, δεν διαβάσατε λάθος, «ανταλλαγή απόψεων» με μοχίτο, κρασάκι και βότκα με πορτοκάλι. Και για όσους δεν πήραν πρόσκληση και για να μη μείνουν απογοητευμένοι, τους πληροφορώ ότι το πάρτι θα γίνει αμέσως μετά την ομιλία του προέδρου του κόμματος στο Βελλίδειο.

Πηγή: tovima.gr neaselida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ