ΑΙΣΧΡΟΣ! Ο Μητσοτάκης αγνόησε επιδεικτικά τις Ένοπλες Δυνάμεις!

img 8716 1Η επιλογή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να μην επισκεφθεί το περίπτερο του ΥΠΕΘΑ στη ΔΕΘ έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση και ενόχληση όχι μόνο στους ανθρώπους των ΕΔ αλλά και στους εκπροσώπους των Ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών που θεωρούσαν δεδομένη την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη!

Ο κ. Μητσοτάκης πέρασε έξω απο το περίπτερο των ΕΔ δεν χαιρέτησε κανέναν από  όσους τον περίμεναν , στάθηκε στους καταδρομείς που βρίσκονταν έξω από το περίπτερο, φωτογραφήθηκε μαζί τους και στάθηκε επίσης για λίγο μπροστά στους άνδρες του ΤΕΝΞ με τα σκυλιά. Στο περίπτερο του ΥΠΕΘΑ δεν μπήκε και αν κρίνουμε από τα τηλεφωνήματα που δεχτήκαμε τις τελευταίες ώρες , αυτό έχει προκαλέσει τεράστιο “σούσουρο”.]

Στο λογικότατο ερώτημα γιατί ο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν επισκέφθηκε το περίπτερο του ΥΠΕΘΑ ο καθένας μπορεί να δώσει τη δική του απάντηση. Όπως ο καθένας μπορεί να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει με την παρουσία των ΕΔ στη ΔΕΘ. Από τη στιγμή που βρίσκονται εκεί όμως ακόμη κι αν δεν συμφωνείς με τη παρουσία τους οφείλεις να περάσεις. Απόδειξη είναι το γεγονός ότι το περίπτερο είναι μονίμως κατάμεστο και το απόγευμα βραβεύεται ως ένα από τα καλύτερα της ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επέλεξε να μην πάει ίσως επειδή κάποιοι στη ΝΔ “μπλέκουν” την εμμονή που έχουν με τον Καμμένο, με την Εθνική ΄Αμυνα!

Τουλάχιστον από το περίπτερο πέρασε ο τομεάρχης Άμυνας Βασίλης Κικίλιας.

Militaire.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ