Νίκος Νικολόπουλος: Ο Μητσοτάκης στον δρόμο του απάνθρωπου νεοφιλελευθερισμού και μεις οι πραγματικοί νεοδημοκράτες και πατριώτες στον δικό μας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8982Με αφορμή την ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ επικαιροποίησε και επικύρωσε την αποστροφή του σε κάθε τι που υπηρετεί την κοινωνική δικαιοσύνη και προασπίζεται τα δημόσια αγαθά  και την  εθνική αξιοπρέπεια.

Στη γη της Μακεδονίας ο σημερινός Πρόεδρος της Ν.Δ., επισημοποίησε τον απογαλακτισμό του και την απομάκρυνσή του από το ιδεολογικό και αξιακό περιεχόμενο της που καταγράφεται στο ιδρυτικό καταστατικό χάρτη αυτής της μεγάλης πατριωτικής παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Δυστυχώς αυτό το Σαββατοκύριακο, όλοι όσοι άκουσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατάλαβαν να παρουσιάζει μέτρα για όλους, πλην των αδυνάτων. Κατάλαβαν λοιπόν ότι έχει διαλέξει το δικό του δρόμο, αποκηρύσσοντας την ιδεολογία του Καραμανλισμού –το διαπιστώσαμε άλλωστε τόσο εμφαντικά τις τελευταίες μέρες, καθώς δεν εναντιώνεται στις επιθέσεις κατά του Κώστα Καραμανλή, που αποτελεί την συνείδηση της παράταξης και που συνεχίζει να ενσαρκώνει τα ιδανικά του κοινωνικού φιλελευθερισμού και τις ελπίδες του λαού και του έθνους.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος της πάλαι ποτέ ορθόδοξης «Νέας Δημοκρατίας» κατέθεσε τον μικροψυχισμό του, μη επιδεικνύοντας καμία κοινωνική ευαισθησία και καμία προθυμία για αγώνα εκ μέρους του, ώστε να μην κοπούν οι συντάξεις των άλλοτε «υπερήφανων γηρατειών»!

Επίσης, δεν εκστόμισε ουδεμία ρητή διαβεβαίωση και δεν εκδήλωσε ούτε καν την βούλησή του για την πάταξη της ανομίας, της διαφθοράς, το τσάκισμα της διαπλοκής και της ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Αρκετοί τον κατηγορούν ότι ο εναγκαλισμός του με την διαπλοκή, δεν του επιτρέπει ούτε καν να αναφερθεί στην καλυτέρευση των συνθηκών της καθημερινότητας, της κοινωνικής πλειοψηφίας του τόπου.

Αμετανόητα και αμετακίνητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για άλλη μια φορά επικρότησε την θυελλώδη επέλαση της νέας τάξης και του άκρατου νεοφιλελευθερισμού.

Μας είπε ακόμα στη ΔΕΘ, ότι βλέπει εξίσου καλά δεξιά κι αριστερά.

Δυστυχώς όμως ούτε αριστερά, ούτε δεξιά βλέπει.

Μόνο πίσω κοιτάζει, στον ασφαλιστικό και εργασιακό μεσαίωνα που κατευθύνεται από τον ολέθριο και αντικοινωνικό Σημιτισμό.

Όσον αφορά δε, το καυτό θέμα της ονοματοδοσίας του κρατιδίου των Σκοπίων, δεν περιμέναμε κάτι το σαφές και θαρραλέο και, πράγματι, δεν διαψευσθήκαμε.

Το έχει διαισθανθεί ο λαός ότι κι αυτός έχει παραδώσει την Μακεδονία από την πίσω πόρτα…

Όμως, με την εμφάνισή του στη ΔΕΘ έκανε κι ένα καλό.

Γιγάντωσε την ανάγκη να βγουν μπροστά οι εκατοντάδες χιλιάδες πραγματικοί και γνήσιοι «νεοδημοκράτες».

Αυτοί που κρατάνε το «πάτερο» τόσα χρόνια, που δεν έχουν αποχωρισθεί τη σημαία, τον πυρσό και την φλόγα.

Είναι αυτοί, που βηματίζουν πάνω στα παραδοσιακά ιδεολογικοπολιτικά αχνάρια της μεγάλης πατριωτικής παράταξης.

Αυτοί συγκροτούν και αποτελούν την πραγματική Ν.Δ. Οι άλλοι είναι περαστικοί,είναι μουσαφιραίοι, που πήγαν για να… κερασθούν και θα φύγουν!

Εμείς είμαστε, μαζί με τους αυθεντικούς νεοδημοκράτες, στον κοινό αγώνα. Υπηρετώντας τις διαχρονικές αρχές και αξίες της πατρίδας, της θρησκείας, της οικογένειας και του κοινωνικού φιλελευθερισμού, τις παρακαταθήκες μιας ελεύθερης και ισχυρής Ελλάδας σε μία Ευρώπη των λαών, που οραματίστηκαν, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και οι μεγάλοι Ευρωπαίοι ηγέτες της γενιάς του. Πρόκειται για ένα όραμα πιο επίκαιρο από ποτέ.

Ο αγώνας είναι δύσκολος. Αλλά δεν είναι μάταιος.

Η Ευρώπη, είτε θα επιστρέψει στις γενέθλιες αξίες της, είτε είναι καταδικασμένη να αποσυντεθεί.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, όσες θυσίες και κόποι και να απαιτηθούν, είναι αποφασισμένο με την συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές να εκφράσει την Ελλάδα των Ελλήνων στην Ευρώπη των Εθνών.

Ελάτε όλοι μαζί στο στρατόπεδο της πατριωτικής, κοινωνικά αποδεκτής κι ευλογημένης παράταξης, που έρχεται»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ