Σήμερα αποκαλύφθηκε ένας μεγάλος εθνικός κίνδυνος, ένα φρικτό μέλλον προς αποτροπή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8666

Σήμερα στην συνέντευξη τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη αποκαλύφθηκε μια φρικτή πραγματικότητα. Το σύστημα Μητσοτάκη, ελέγχει σχεδόν το σύνολο των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Αυτό αποτελεί μέγιστο κίνδυνο όχι μόνο για τη δημοκρατία, αλλά και για το έθνος.

Διότι είδαμε στο πρόσφατο παρελθόν ότι το σύστημα Σημίτη με λιγότερες δυνάμεις από αυτές που διαθέτει σήμερα ο Μητσοτάκης κατάφερε να καταστρέψει και να ακρωτηριάσει το έθνος. Να πραγματοποιήσει ένα πρωτοφανές πλιάτσικο, να κλέψει ακόμα και τις περιουσίες των ελλήνων μέσα από τις τσέπες τους, και όμως λόγω των αργυριων που μοιράζει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να καταφέρει όχι μόνο να ολοκληρώσει το εγκληματικό του έργο, αλλά ακόμα και σήμερα να είναι ατιμώρητος! Παρά το ότι η πλειοψηφία των υπουργών του είτε έχουν καταδικαστεί είτε είναι υπόδικοι με βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες.

Σήμερα λοιπόν διαφάνηκε ένας ολέθριος εθνικός κίνδυνος. Σε περίπτωση που ο Μητσοτάκης κατάφερνε ποτέ να κυβερνήσει, θα ήταν απολύτως ανεξέλεγκτος, θυμίζοντας Τσαουσέσκου η Μουσολίνι. Εάν αυτό συνδεθεί με τα άτομα που υποκόσμου και της ανηθικότητας που υπάρχουν δίπλα του, ο κίνδυνος για την πατρίδα και την κοινωνία είναι τεράστιος. Ο Μητσοτάκης θα είναι ανεξέλεγκτος, και η δημοσιογραφία όχι μόνον δεν θα επιτελεί τον συνταγματικά επιβεβλημένο της ρόλο, αλλά θα συγκαλύπτει και θα σιγοντάρει ακόμα και τις χειρότερες επιλογές του.

Και αυτό θα το γράφαμε για οποιονδήποτε πολιτικό. Όπως το γράψαμε και για τον Παπανδρέου όταν ερχόταν στην εξουσία μέσω ενός ορυμαγδού ψεύδους και εθνικής εξαπάτησης. Μόνο που τώρα στο περιβάλλον του Μητσοτάκη υπάρχουν κυριολεκτικά σεσημασμένοι, υπόδικοι, και άτομα μηδενικής ηθικής, των οποίων τα εγκλήματα δεν θα τα συγχωρούσε οποιοσδήποτε τίμιος έλληνας και νοικοκύρης.

Το ήμισυ αυτής της ασυλίας να είχε ο Τσίπρας ή ο Καμμένος, θα ήμασταν οι πρώτοι που θα στεκόμαστε απέναντί τους.

Το σύστημα Μητσοτάκη λοιπόν αποτελεί μέγιστο κίνδυνο για το έθνος και την κοινωνία. Και εάν ο Μητσοτάκης έχει οποιοδήποτε ίχνος ηθικής μέσα του, θα πρέπει ο ίδιος να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ