Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Τζένης Μπότση για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από διάσημο ηθοποιό

jennybotsi 37787778 1803224386463073 6513815957381578752 nΗ Τζένη Μπότση εξομολογείται για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε η ίδια αλλά και άλλες ηθοποιοί από πασίγνωστο ηθοποιό: “Δεν ξέρω γιατί προστατεύω τον άνθρωπο που με παρενόχλησε σεξουαλικά”. 
– Είσαι από τις πρώτες Ελληνίδες που μίλησες δημοσίως για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκες από συνάδελφό σου, χωρίς όμως να αποκαλύψεις το όνομά του. Γιατί δεν το έκανες;
– Επειδή έχω μάθει ότι το έχει κάνει και σε άλλα κορίτσια, δεν σου κρύβω ότι είναι κάτι που με προβληματίζει και το έχω συζητήσει και με την ψυχολόγο μου. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με τρομάζει… Ακόμα και στην ψυχαναλύτριά μου άργησα να πω το όνομά του και κάποια στιγμή θυμάμαι ότι με είχε ρωτήσει: «Γιατί τον προστατεύετε;».
– Γιατί τον προστατεύεις;
– Δεν ξέρω γιατί. Και δυστυχώς είναι αρκετές που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας, αλλά καμία δεν έχει το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά. Μπορεί να γίνει κάποια στιγμή.
– Έχεις πέσει ξανά θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης;
– Όχι. Βέβαια, είχα σοκαριστεί τόσο πολύ που θυμάμαι ότι πήγαινα σε οντισιόν και ήμουν με το όπλο στο χέρι. Μάλιστα, μια φορά ένας σκηνοθέτης μου είχε πει: «Μα γιατί είστε σε θέση άμυνας; Μια ακρόαση κάνουμε».
 
Από συνέντευξη στην εφημερίδα ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ
infiltr8or

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ