«Μυθιστόρημα» για τον Μητσοτάκη το σχέδιο Πυθία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8983Μπορεί ο Μητσοτάκης μέσω της εφημερίδας του να αφαιρεί το δικαίωμα από όσους τον κρίνουν να υπερασπίζονται τον Κώστα Καραμανλή, ο ίδιος όμως δεν διστάζει να επιτεθεί ανελέητα στους υποστηρικτές του Τ. Πρωθυπουργού και Φυσικού Ηγέτη της παράταξης.

Μπορεί λοιπόν ο ίδιος με εμφανέστατη μουσολινική αλαζονεία να καρπώνεται τα δικαιώματα που θέλει να στερήσει από τους άλλους, αυτό όμως δεν εκπλήσσει κανέναν. Το σύστημα που έχει δομήσει είναι εμφανές και οδήγησε στον διασυρμό του στην χθεσινή αυτοβιογραφία του. Διότι μόνο ως αυτοβιογραφία μπορεί να χαρακτηριστεί η Συνέντευξη – παρωδία που θα ζήλευε και ο Τσαουσέσκου.

Το να φτάνει όμως στο σημείο – μέσω της εφημερίδας που απηχεί πλήρως τις απόψεις του και τις προθέσεις του – να αμφισβητεί το σχέδιο Πυθία, να ειρωνεύεται την δικαιοσύνη, να αφήνει αιχμές ότι πρόκειται για ακόμα μία σκευωρία του έντιμου εισαγγελέα Φούκα και του καραμανλικού Παπαγγελοπούλου, συνιστά ευθεία πρόκληση στο πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή και της ελληνικής δικαιοσύνης. Να παραλληλίζει μάλιστα και την υπόθεση των υποκλοπών, είναι ακόμα πιο προκλητικό. Διότι στην υπόθεση υποκλοπών που έγινε με κύριο μοχλό το C4I, είναι εμπλεκόμενος και ο προσωπικός του φίλος Μιχάλης Χριστοφοράκος, σήμερα καταζητούμενος.

Αυτό από μόνο του δίνει την εξήγηση. Όλο το συνοθύλευμα εγκληματιών με το οποίο συγκρούστηκε ο Κώστας Καραμανλής, έπαιξε τα ρέστα του επενδύοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τον είχε ευνοήσει σκανδαλωδώς, από την εποχή που τον διόρισε στην εθνική τράπεζα, επί καθεστώτος Κώστα Σημίτη.

Και αυτές οι προκλήσεις μιλούν κατευθείαν στην καρδιά του ψηφοφόρου της παράταξης. Και αυτό θα αποτυπωθεί στις κάλπες, όπου εκεί δεν ψηφίζουν ούτε τα δείγματα του Θεοδωρικάκου, ούτε τα ρομποτάκια του Γεωργιάδη. Και εκεί θα επιβεβαιωθούμε για ακόμα μια φορά, όταν γράφαμε ότι σκοπός του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να μετατρέψει τη Νέα Δημοκρατία σε ένα νέο Λάος, προκειμένου να έχει κεραμίδι πολιτικό πάνω απ’ το κεφάλι του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ