Σε 42 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε ο βιαστής της Δάφνης

02588BEB-1FAD-45CA-9691-E06BE85F0415Ο βιαστής της Δάφνης κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του δικαστηρίου για αρπαγή με σκοπό να εξαναγκάσει το θύμα σε πράξη ή ανοχή για την οποία δεν είχε υποχρέωση, βιασμό κατά εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ´ εξακολούθηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Στην αγόρευση της η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε επίσης την ενοχή του κατηγορουμένου ανατρέποντας τον ισχυρισμό του ότι η 23χρονη φοιτήτρια συναίνεσε στις ασελγείς πράξεις, γιατί όπως είπε, αν είχε δώσει την συγκατάθεση της, δεν θα χρειαζόταν να την δέσει, να την φιμώσει και να την αναισθητοποιήσει. Μάλιστα χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο πρόσωπο διεστραμμένο και σατανικό.

Το θύμα δίνει μάχη για την υγεία της

Κατά την διάρκεια της αγόρευσης της η εισαγγελική λειτουργός είπε όχι στο αίτημα του κατηγορουμένου για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Όπως είπε, «το θύμα δίνει μάχη για την υγεία της και θα πρέπει να φύγει από εδώ δικαιωμένη και να προχωρήσει τη ζωή της».
Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα της οικογένειας της 23χρονης, λόγω της φύσης των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ο 53χρονος. Ο ίδιος για δεύτερη φορά ζήτησε να μην μεταχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στο δικαστήριο.
Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του δράστη τον Μάιο του 2017 μετά τις αγωνιώδεις προσπάθειες της οικογενείας της 23χρονης να την εντοπίσουν, καθώς είχαν χάσει για λίγες ήμερες τα ίχνη της. Αναφέροντας στην αστυνομία ότι εργαζόταν στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στη Δάφνη, εντόπισαν το σπίτι -κολαστήριο και την νεαρή δεμένη, φιμωμένη και κακοποιημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ