«Ήμουν τρεις εβδομάδες στον παράδεισο» Ο Μάθιου ΜακΚόναχι αποθεώνει την Ελλάδα στον Τζίμι Φάλον

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

BB9AD54E-0C94-45DB-95FA-1B5D65359080Είναι γεγονός ότι πολλοί Χολιγουντιανοί αστέρες επιλέγουν να κάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελλάδα.
Από την -λόκαλ πλέον- Λίντσεϊ Λόχαν, μέχρι τον Γουίλ Σμιθ, τη Γκόλντι Χόουν, τον Τομ Χανκς, την Ούμα Θέρμαν και πολλούς πολλούς άλλους. Σπάνια ωστόσο μας δίνεται η ευκαιρία να μάθουμε πώς πέρασαν όλοι και τι τους άρεσε περισσότερο στη χώρα μας. 
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι, ήταν ένας από όλους όσοι επέλεξαν να κάνουν φέτος διακοπές στα ελληνικά νησιά, μαζί με την οικογένειά του. Ο Χολιγουντιανός σταρ πέρασε αρχικά τρεις ξέγνοιαστες εβδομάδες στη Μύκονο, την Αντίπαρο, αλλά και κάνοντας τουρ στα νησιά του Αιγαίου.
https://m.youtube.com/watch?v=V04R9GokyI0#action=share
 
Όταν λοιπόν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον, και η συζήτηση έφτασε στις καλοκαιρινές διακοπές ο ΜακΚόναχι κυριολεκτικά αποθέωσε την Ελλάδα λέγοντας ότι πρόκειται για έναν παράδεισο. «Η γη είναι φιλική, τα νερά “δεν δαγκώνουν”, οι άνθρωποι αγαπούν τις οικογένειες και συμπεριφέρονται στις ηλικιωμένες γυναίκες όπως η μητέρα μου, σαν Βασίλισσες» ανέφερε ο ηθοποιός, ο οποίος αρχικά είχε προγραμματίσει να κάνει τρεις εβδομάδες διακοπές, ωστόσο λίγο πριν αναχωρήσει οικογενειακώς για το αεροδρόμιο, αποφάσισε να καθυστερήσει την αναχώρησή του για ακόμη μία εβδομάδα.
 
Πηγη: bovary.gr 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ