Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Παπαντωνίου-Στην ΝΔ εκτιμούν ότι θα περάσουν "δύσκολα" λόγω της σχέση του υιου του με την ΝΔ σύμφωνα με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα δίωξη κατά του Γιάννου Παπαντωνίου

Σε …χρυσό και ασήμι φαίνεται ότι επένδυε ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που πήραν ήδη το δρόμο για τη Βουλή, φέρεται να είχε δημιουργήσει , όπως ο προκάτοχός του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος έναν  «λαβύρινθο» τραπεζικών λογαριασμών για να χάνονται τα ίχνη και η προέλευση του χρήματος.
Λίγες ημέρες όμως πριν βρεθεί αντιμέτωπος με τους ανακριτές κατά της Διαφθοράς, ο Γιάννος Παπαντωνίου αρχίζει να νοιώθει ….καυτή την ανάσα της Δικαιοσύνης καθώς για πρώτη φορά θα ελεγχθεί και για παθητική δωροδοκία. Το αδίκημα αυτό, εκτιμάται ότι θα φέρει …μπελάδες στον πρώην υπουργό και ίσως τον οδηγήσει κατηγορούμενο για ακόμη ένα κακούργημα, εκτός του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, για το οποίο θα απολογηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου.
​Δύο δικογραφίες με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην υπουργό διαβάστηκαν στη Βουλή η οποία, όπως φαίνεται, θα κρίνει εάν θα πρέπει να ελεγχθεί ο Γιάννος Παπαντωνίου και για παθητική δωροδοκίαΔύο δικογραφίες με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην υπουργό διαβάστηκαν στη Βουλή η οποία, όπως φαίνεται, θα κρίνει εάν θα πρέπει να ελεγχθεί ο Γιάννος Παπαντωνίου και για παθητική δωροδοκία μετά να νέα στοιχεία που έφτασαν στη Δικαιοσύνη από την Ελβετία και την Κύπρο.
Τα στοιχεία αυτά περιλαμβάνονται στις δύο δικογραφίες και καταγράφουν μία δαιδαλώδη διαδρομή του χρήματος, για να σβήσουν τα ίχνη του, μέσα από τραπεζικούς λογαριασμούς και offshore εταιρείες ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μετατρέπεται σε χρυσό ή ασήμι.
Θα είναι η πρώτη φορά που θα εξεταστεί το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας , το οποίο είναι ικανό να οδηγήσει τον πρώην υπουργό στο εδώλιο μετά την παραγραφή στην οποία, έχει κριθεί, ότι υπέπεσε η αξιόποινη πράξη της απιστίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ