ΕΚΤΑΚΤΟ Καυτή παραίτηση στο κόμμα του Βασίλη Λεβέντη με καταγγελίες φωτιά για βουλευτή του κόμματος!

BREAKING NEWSΤην παραίτησή του από τη θέση του

Γραμματέα της Κ.Ο. της Ένωσης Κεντρώων υπέβαλε ο Γιάννης Σαρίδης με αφορμή το περιστατικό με την άρνηση από τον συνάδελφό του Δημήτρη Καβαδέλλα να πληρώσει εισιτήριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαρίδης γνωστοποίησε την παραίτησή του πριν από λίγο τόσο στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση όσο και στον πρόεδρο του κόμματος, Βασίλη Λεβέντη.
Ο κ. Γιάννης Σαρίδης στις επιστολές στους αναφέρει: «Με αφορμή το θλιβερό περιστατικό που έλαβε χώρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα ήθελα να εκφράσω την βαθύτατη λύπη μου για τη συμπεριφορά του συναδέλφου βουλευτή κύριου Δημήτρη Καβαδέλλα, για το περιεχόμενο της επιστολής που σας απέστειλε, τις σχετικές δημόσιες εμφανίσεις του, αλλά και τα όσα ανέφερε κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.
Δυστυχώς κύριε πρόεδρε, οι προαναφερθείσες ενέργειες του συναδέλφου , οι οποίες έγιναν ενώ κατείχα τη θέση του γραμματέως στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων, παρόλο που δεν έπληξαν το κοινοβούλιο εν γένει φοβάμαι ότι θα στιγματίζουν τη βουλευτική ιδιότητα στα μάτια μερίδας της κοινής γνώμης.
Ελπίζω κύριε πρόεδρε πως με την ενέργεια μου αυτή συμβάλλουν στην προστασία του κοινοβουλευτισμού στην χώρα μας σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων για το μέλος της Δημοκρατίας μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ