Κώστας Καραμανλής κατά Μητσοτάκη: Μην τολμήσεις να φέρεις υβριστές της παράταξης στα ψηφοδέλτια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 888 Αυστηρό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και εντός της Ν.Δ., έστειλε ο βουλευτής Σερρών Κώστας Αχ. Καραμανλής για τις αήθεις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής.
Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Ν.Δ., αναφερόμενος σε όσους επιτίθενται κατά του Κώστα Καραμανλή, έκανε λόγο για γραφική και καφενειακή συζήτηση που ξεκινά από το ΠΑΣΟΚ, εξαιτίας των τεράστιων προβλημάτων που έχει από την υφαρπαγή των ψηφοφόρων του από τον ΣΥΡΙΖΑ, και συμπλήρωσε ότι «συγκλίνουν το παλιό και το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ στο μίσος τους προς τον Κ. Καραμανλή. Στοχοποιούν τον πρώην πρωθυπουργό για την περίοδο 2004-2009, ενώ τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ο πρώην πρωθυπουργός έκλεισε το θέμα με τη δήλωσή του στη ΔΕΘ».
Επίσης, ο εξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού έθεσε και ορισμένα όρια στα κεντροαριστερά ανοίγματα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφήνοντας αιχμές και για εν ενεργεία ηγετικά στελέχη της Ν.Δ. (όπως ο Αδωνις Γεωργιάδης) που υπήρξαν «υβριστές» της περιόδου 2004-2009, χωρίς πάντως να τους κατονομάσει.
Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η Ν.Δ. δεν πρέπει να περιχαρακώνεται. Και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής είχαν κάνει ανοίγματα. Αλλά δεν μπορεί να είναι μεταξύ αυτών που θα συνεργαστούν με τη Ν.Δ. υβριστές αυτής της περιόδου. Δεν θέλω να μηδενίσω τίποτα, αλλά δεν μπορεί να βρεθούν μαζί μας υπουργοί του “λεφτά υπάρχουν”».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ