Οι σέξι πόζες, τα όπλα και οι προφητικές αναρτήσεις στα social media της 33χρονης που δολοφονήθηκε με συμβόλαιο θανάτου στην Κηφισιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Γνωστή για τη σχέση της με τον κόσμο της νύχτας ηταν η 33χρονη που δολοφονήθηκε, με συμβόλαιο θανάτου από οτι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, στην Κηφισιά. Η ίδια ειχε κατακλύσει τους λογαριασμούς της στα social media με σεξι φωτογραφίες, αγαπούσε τα όπλα και μάλιστα ειχε κάνει μια προφητική ανάρτηση μιας φωτογραφίας της να κανει σκοποβολή, συνοδευόμενη από το σχόλιο «πρώτα έρχονται τα χαμόγελα. Μετά τα ψέμματα. Και στο τέλος οι σφαίρες. Έτσι θα πω καλό μήνα».
Η 33χρονη διατηρούσε σύμφωνα με πληροφορίες δεσμό με άνθρωπο της νύχτας των νοτίων προαστίων ενώ και η ίδια είχε συλληφθεί το 2009 για κλοπές, ληστείες, παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Τον Οκτώβριο του 2011 άγνωστοι, είχαν πυροβολήσει την 33χρονη – η οποία εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος- την ώρα που είχε σταματήσει σε φανάρι επί της Λεωφόρου Βεΐκου, στο Γαλάτσι, κατάφερε όμως να επιζήσει και η ίδια και το μωρό της.
Η απόπειρα αφορούσε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ «μπράβων» της νύχτας ενώ στο σημείο είχαν βρεθεί κάλυκες από δυο πιστόλια και ένα Καλάσνικοφ.
Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο που εξετάζει η αστυνομία, η 33χρονη, γνώριζε τον δολοφόνο της και είχε ραντεβού μαζί του, ενώ σύμφωνα με το δεύτερο, ο δολοφόνος περίμενε το θύμα να βγει από το σπίτι και να μπει στο αυτοκίνητο και την εκτέλεσε επιτόπου.
Φως αναμένονται να ρίξουν οι κάμερες που, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν στο πάρκινγκ.
Τη γυναίκα βρήκε η μητέρα της, η οποία είχε ανησυχήσει επειδή δεν επικοινώνησε μαζί της.
(Με πληροφορίες από documentonews.gr)
 
infiltr8or

ΔΗΜΟΦΙΛΗ