ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Γ.Παπαδάκου: "Δικογραφία με κύκλωμα τουλάχιστον 45(!) λογαριασμών-Πέρασαν 15χρόνια για πάει η δικογραφία με το όνομα του Παπαντωνίου στην Βουλή!"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://www.youtube.com/watch?v=faeo8SVmJMk

Όταν ο Καμμένος με εντολή Καραμανλή έστελνε τις συμβάσεις στον εισαγγελέα το 2003, οι νταβατζηδες έγραφαν κατεβατά συκοφαντιών για να τον εκβιάσουν
Γ. Παπαδάκου: Στη Βουλή η δικογραφία σε βάρος του Γ. Παπαντωνίου 15 χρόνια μετά την αποκάλυψη πρωτοφανούς ξεπλύματος μαύρου χρήματος
Η Δικαιοσύνη 15 χρόνια μετά την αποκάλυψη «πρωτοφανούς ξεπλύματος μαύρου χρήματος» στέλνει στη Βουλή ως κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου και για την κύρια κατηγορία που είναι παθητική δωροδοκία επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου που εξήγησε στον Στάθη Σχινά ότι υπάρχει κατάθεση μάρτυρα περί δωροδοκίας του συγκεκριμένου υπουργού για αγορά φρεγατών πριν από 13 χρόνια.
Σύμφωνα με τη δικογραφία υπάρχουν σε αυτό το κύκλωμα τουλάχιστον 45 λογαριασμοί σε δέκα τράπεζες στην Ελλάδα και την Κύπρο, με δύο μεσάζοντες, ο ένας εκ των οποίων σκοτώθηκε σε τροχαίο. Η Ολομέλεια της Βουλής αναμένεται να αποφασίσει το αν ο Γιάννος Παπαντωνίου θα δικαστεί και για το έγκλημα της παθητικής δωροδοκίας, ώστε στη συνέχει η Εισαγγελία να ασκήσει εκ νέου τη δίωξη σε βάρος του.
Είναι εντυπωσιακό εξήγησε η κα Παπαδάκου πόσο καθυστέρησε μια προκαταρκτική εξέταση με ένα ομολογημένο έγκλημα από το στέλεχος της γαλλικής εταιρίας, ο οποίος κατέθεσε ότι έδινε το 12% του τζίρου της εταιρίας στην Ελλάδα στον πρώην υπουργό.
Η δημοσιογράφος τόνισε ότι είναι φανερό τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, τι προστασία υπήρχε στους κατηγορούμενους, υπήρχαν μηχανισμοί που δεν ήθελαν να αποκαλυφθεί όλο αυτό το ξέπλυμα.
Ευτυχώς που δεν παραγράφεται η κατηγορία του μαύρου χρήματος και ευτυχώς που με αφορμή την υπόθεση NOVARTIS έκρινε η Βουλή πρόσφατα ότι η παθητική δωροδοκία, η δωροδοκία γενικώς δεν γίνεται λόγω της άσκησης των καθηκόντων ενός υπουργού, αλλά γίνεται επ’ ευκαιρία, επομένως μπορεί να κινηθεί η Βουλή.
ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ,ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ