Αήθης επίθεση σε γνωστό δημοσιογράφο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8543

Θύμα απαράδεκτης συμπεριφοράς και μάλιστα από συνάδελφο του έπεσε ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης. Σήμερα το πρωί συγκεκριμένα και κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Real FM, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε την φαεινή ιδέα να βγει και να υπερασπίσει τους ακραίους νεοφιλελεύθερους από την σφοδρή επίθεση που δέχονται δια στόματος του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Θα αναρωτηθείτε βέβαια, μα καλά υπάρχει έλληνας δημοσιογράφος που να διαφωνεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν συμφωνούν μαζί του ακόμα και Γερμανοί υπουργοί; Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Ο κύριος Καμπουράκης μπέρδεψε προφανώς τον real με τις θρυλικές εκπομπές του mega, όπου δια χειρός του αφεντικού κ. Μπόμπολα, η ύβρις κατά του Προκόπη Παυλόπουλου λόγω βασικού μετόχου, ήταν καθημερινή και δεν χρειαζόταν αφορμή. Όχι ακραία νεοφιλελεύθερους, και ανθρωποφάγους εξωγήινους ήταν ικανοί να υπερασπιστούν μόνο και μόνο για να πλήξουν τον τότε υπουργό Προκόπη Παυλόπουλο που “τόλμησε” να τα βάλει με την παντοδυναμία τους.

Έλα όμως που όταν τελειώσει εκπομπή του Καμπουράκη, μπουκάρει στο στούντιο το αφεντικό του real ο Χατζηνικολάου και έκανε τον Καμπουράκη με τα κρεμμυδάκια! Με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί ο κύριος Καμπουράκης άρον – άρον από το στούντιο και τότε ένας αήθης συνάδελφος του, γύρισε και είπε με απαράδεκτο τρόπο: “Ρε σεις, τον είδατε πως έφυγε τον Καμπουράκη; Χοροπηδώντας! Από Καμπουράκης, έγινε Καγκουράκης”!

Απαράδεκτο σχόλιο, που θα πρέπει να προβληματίσει και την ΕΣΗΕΑ. Καταδικάζουμε.

ΥΓ: Θα έπρεπε να σκεφθεί ο απαράδεκτος συνάδελφος που τα έβαλε με τον κύριο Καμπουράκη, ότι ο κύριος Καμπουράκης δε σκέφτεται να ακολουθήσει την καριέρα του δημοσιογράφου, αλλά θέλει να μπει στα ψηφοδέλτια του Κυριάκου. Και απαράβατος όρος για να το επιτύχει, είναι να βρίζει σκληρά τον Κώστα Καραμανλή και τον Προκόπη Παυλόπουλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ