Ανεπιθύμητη η Τατιανα Στεφανιδου στον Σκαι. Ποιος μεγαλοδημοσιογραφος του καναλιού της σκάβει το λάκο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

222A12FB-8900-4033-A062-24354FD1983BΣτην παρουσίαση του προγράμματος της τηλεόραση του ΣΚΑΙ ήταν εμφανές ότι η Τατιάνα ήταν εκτός ομάδας, ήταν σαν την μύγα μες στο γάλα και για πρώτη φορά δεν είχε δίπλα της τον Νίκο Ευαγγελάτο!
Στην Τατιάνα μιλούσαν ελάχιστοι άνθρωποι και οι περισσότεροι από αυτούς ήταν άσχετοι με την δημοσιογραφία και με την παρουσίαση. Τα βασικά στελέχη του ΣΚΑΙ τα βαριά χαρτιά που λέμε, περνούσαν από δίπλα της και δεν της έλεγαν ούτε καλησπέρα. Την είχαν δηλαδή με λίγα λόγια στο «φτύσιμο», επειδή την θεωρούν δεύτερη.
Θεωρούν ,δηλαδή, ότι Τατιάνα Στεφανίδου κάνει καριέρα πάνω στον πόνο των ανθρώπων εκμεταλλευόμενοι ως δημοσιογράφος τις αδυναμίες τους. Οι κομπλεξικοί του ΣΚΑΙ νομίζουν ότι αν μιλήσουν στην Τατιάνα θα μολυνθούν. «Πιστεύουν ότι αν τους δουν να κάνουν παρέα με την Στεφανίδου θα πέσουν οι μετοχές τους μιλάμε για ανθρώπους που πριν την έλευση του Τούρκου μεγιστάνα με το Survivor και τα άλλα προγράμματα, τα μεγαλύτερα νούμερα που έβλεπαν στο σταθμό τους ήταν τα νούμερα του Αυτιά. Για να μην πω ότι περισσότεροι από αυτούς που δεν μιλάνε στην Τατιάνα, της γυρνάνε την πλάτη στο κανάλι του ΣΚΑΙ κάνουν μονοψήφια και είναι χαριστικά στην τηλεόραση.»
Αυτά μας είπε στενή συνεργάτιδά της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία την συνόδεψε στην παρουσίαση του προγράμματος. Είναι αλήθεια ότι στο κανάλι του Φαλήρου τα πράγματα μοιάζουν λίγο με το Βυζάντιο! Αν δεν είσαι ,δηλαδή, της παλιάς φρουράς των ανθρώπων που έκαναν το κανάλι ενημερωτικό με 6% δεν είσαι και πολύ ευπρόσδεκτος. Θα δούμε αν η Τατιάνα με την δυναμική της και με το χαρακτήρα της θα τα καταφέρει να ξεπεράσει αυτές τις μικρότητες και να κάνει δουλειά της απερίσπαστη.
Πηγη ρεπορτάζ: youweekly.gr
 
Πίσω από όλα αυτά, τις επιθέσεις στην Στεφανιδου και τις συνεχείς αναβολές της πρεμιέρας της εκπομπής της είναι συγκεκριμένος μεγαλοδημοσιογραφος του καναλιού που λόγω της αρίστης σχέσης της Τατιάνας με την Μαρεβα και τον Μητσοτακη φοβάται ότι η Στεφανιδου μπορεί να είναι υποψήφια σε συγκεκριμένη περιφέρεια στην οποία όμως θέλει να είναι υποψηφιος και ο ίδιος με το ίδιο πάντα κόμμα και αν είναι υποψήφια η Τατιανα πολύ απλά θα του φάει τη θέση.
Ετσι προσπαθεί να της δημιουργήσει όσο γίνεται περισσότερα προβλήματα ώστε να την αναγκάσει αν πραγματικά θέλει την εκπομπή της και την δουλειά της να μην προχωρήσει με την πολιτική.
Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να αναβληθεί και η κοινή εμφάνιση του ζεύγους Μητσοτακη στην πρεμιέρα της εκπομπής της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ