Αστυνομικός δικάζεται για το βιασμό ανακρίτριας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 892 Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για το βιασμό δικαστικής λειτουργού κάθονται τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός! Η δίκη διεξάγεται σε επαρχιακή πόλη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και το συμβάν έγινε στο κέντρο της Αθήνας.

Το θύμα, που υπηρετούσε ως ανακρίτρια στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, το καλοκαίρι του 2009 είχε γνωρίσει σε ένα μπαρ στην Ίο τον αστυνομικό Α.Α κα λόγω των επαγγελμάτων τους αναπτύχθηκε μεταξύ τους φιλική σχέση.

Ο Α.Α την γνώρισε στη συνέχεια και με έναν άλλον αστυνομικό, ο οποίος ήταν συγγενής του και από τότε, κάποιες φορές διασκέδασαν σε μπαρ στην Αθήνα. Στον προσωπικό λογαριασμό μάλιστα που διατηρούσε το θύμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε αναρτήσει και φωτογραφίες από τις κοινές τους εξόδους.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 13ης Φεβρουαρίου 2010, η δικαστική λειτουργός συναντήθηκε με τον Α.Α σε ένα μπαρ στο Γκάζι και εκεί της γνώρισε, για πρώτη φορά, έναν ακόμη φίλο του τον 30χρονο νοσηλευτή του ΕΚΑΒ, Γ.Θ. Εκεί με τη συμμετοχή και του υπεύθυνου του καταστήματος Κ.Κ, ο οποίος ήταν φίλος του αστυνομικού, Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ