Friends: Πόσο αξίζουν σήμερα τα αγαπημένα μας "φιλαράκια"; Δείτε πόσα εκατομμύρια δολάρια έχουν σήμερα οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
DBBB4E8E-42BE-4794-AE93-ECD83C5CC24EΕίναι μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών. Και οι πρωταγωνιστές της εξαργύρωσαν την τεράστια επιτυχία στο “χρηματιστήριο” του Χόλιγουντ σχεδόν 25 χρόνια μετά την έναρξη του αγαπημένου sitcom.
Η Ρέιτσελ, η Μόνικα, η Φοίβη, ο Ρος, ο Τσάντλερ και ο Τζόι υπήρξαν για δέκα χρόνια τα αγαπημένα “φιλαράκια” εκατομμυρίων τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο. Τι κι αν πέρασαν σχεδόν 25 χρόνια από την έναρξη της σειράς και 14 από το τέλος της;
Το “Friends” παραμένει στην κορυφή των πιο επιδραστικών σειρών στην ιστορία της τηλεόρασης και οι πρωταγωνιστές του Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ, Μάθιου Πέρι και Ματ Λε Μπλαν, ασχέτως της επιτυχίας (ή όχι) που είχαν τα επόμενα χρόνια κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση ανάμεσα στην ελίτ του πλανήτη Χόλιγουντ.
Η Τζένιφερ Άνιστον (Ρέιτσελ)ανήκει στην “αφρόκρεμα” του Χόλιγουντ περισσότερο από τον καθένα. Πρωταγωνίστησε σε μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες στο Χόλιγουντ, έκλεισε τεράστια συμβόλαια για διαφημίσεις και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην TV μέσω της σειράς “First Ladies” του Netflix. Η περιουσία της ανέρχεται σε πάνω από 220 εκατ. δολάρια.
Η Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα) συνέχισε να έχει μεγάλη τηλεοπτική καριέρα παίζοντας μεταξύ άλλων και στο επιτυχημένο Cougar Town. Μαζί με τον πρώην σύζυγό της Ντέιβιντ Αρκέτ ίδρυσαν την εταιρεία παραγωγής Coquette Production και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση από την επόμενη σεζόν. Η “αξία” της υπολογίζεται σε 120 εκατ. δολάρια.
Ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος) προσπάθησε να ακολουθήσει καριέρα στη λεγόμενη “ανεξάρτητη παραγωγή” υιοθετώντας ένα πιο χαμηλό προφίλ. Φέτος επιστρέφει στα “μεγάλα σαλόνια” και εντάσσεται στο καστ της εξίσου θρυλικής σειράς (και παλιού ανταγωνιστή των Friends) Will & Grace, που από πέρυσι αναβίωσε με μεγάλη επιτυχία. Η περιουσία του εκτιμάται σε 85 εκατ. δολάρια.
Ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ) συνέχισε να έχει έντονη παρουσία σε επιτυχημένες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές. Ωστόσο οι καταχρήσεις είχαν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του και φέτος με λύπη μάθαμε ότι βρίσκεται εδώ και τρεις μήνες στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η περιουσία του ανέρχεται σε 80 εκατ. δολάρια.
Στα 80 εκατ. δολάρια ανέρχεται και η περιουσία του Ματ Λε Μπλαν (Τζόι). Είναι άλλωσε ο μόνο που πρωταγωνίστησε σε μία άτυπη συνέχεια των Friends, υποδυόμενος τον Joey στην ομότιτλη σειρά για δύο χρόνια. Έκτοτε πρωταγωνίστησε σε δύο ακόμη sitcom που σημείωσαν επιτυχία στις ΗΠΑ.
Η Λίζα Κούντροου (Φοίβη) συνέχισε επίσης μια επιτυχημένη τηλεοπτική πορεία, αν και καμία σειρά που πρωταγωνίστησε δεν γνώρισε την επιτυχία των Friends. Σήμερα υπολογίζεται ότι ο τραπεζικός της λογαριασμός έχει μέσα περί τα 70 εκατ. δολάρια και η ίδια συνεχίζει να εξαργυρώνει τη φήμη της ως guest star σε πετυχημένες και δημοφιλείς σειρές της εποχής μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ