Ο Ζάεφ στα Σκόπια σκάβει το λάκκο του. Πόσο δίκιο έχει ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος όταν του λέει «έχουν γνώση οι φύλακες»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 868Ο ανεκδιήγητος Ζόραν Ζάεφ συνεχίζει να παίζει ένα ρόλο ανιστόρητού προπαγανδιστή προκειμένου να κερδίσει το δημοψήφισμα στα Σκόπια. Συνεχίζει να προκαλεί την Ελλάδα μιλώντας για μακεδονικό έθνος και μακεδονική γλώσσα. Και επικαλείται όλους τους ευρωπαίους ηγέτες οι οποίοι είναι υπέρ της επικύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών από τους Σκοπιανούς.

Οι ευρωπαίοι ηγέτες κάνουν τη δουλειά τους γιατί θέλουν να ξεμπερδεύουν με την εκκρεμότητα της ΠΓΔΜ ως προς την ένταξη της στο ΝΑΤΟ. Ουδόλως ενδιαφέρονται για την προοπτική εισόδου της ΠΓΔΜ στην Ευρωπαΐκή Ένωση, αφού μεταξύ τους λένε γελώντας ότι τέτοια προοπτική δεν υπάρχει για τα επόμενα 50 χρόνια!

Και ο Ζάεφ το βιολί του. Επικαλείται τους ευρωπαίους ηγέτες όταν όπως είπαμε αυτοί έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την δήθεν μακεδονική εθνότητα. Κλασικό παράδειγμα η δήλωση του Εμανουέλ Μακρόν ο οποίος λέει απλώς ότι η συμφωνία είναι επωφελής για τους Σκοπιανούς προκειμένου να μπουν στο ΝΑΤΟ, Δίχως να αναφέρεται έστω και κατ’ ελάχιστον σε αυτά που διατείνεται ο Ζάεφ περί μακεδονικής εθνότητας και μακεδονικής γλώσσας.

Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο κύριος Ζάεφ προς το δρόμο της αυτοκαταστροφικής του πορείας. Δηλαδή μακάρι να συνεχίσει να παραποιεί την συμφωνία των Πρεσπών. Απλώς θα δικαιώνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος θα έχει διαμηνύσει ότι με αυτά τα μυαλά η Ελλάδα ουδέποτε πρόκειται να επικυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών.

Διότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήδη από την ομιλία του στην Κέρκυρα διαμήνυσε στον Ζάεφ και την παρέα του ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει με την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών. Αν ο Ζάεφ συνεχισει να την παραποιεί τότε η Ελλάδα έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει την άμεση τροποποίηση της, ώστε να καταστεί σαφές ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν κατοχυρώνει ούτε μακεδονική εθνότητα, ούτε μακεδονική γλώσσα. Όλως αντιθέτως, και με βάση το άρθρο επτά, η συμφωνία των Πρεσπών μιλά για Σλάβους και σλαβική γλώσσα. Και σε αυτό έχει βάλει φαρδιά – πλατειά την υπογραφή του ο Ζάεφ.

Αν λοιπόν ο Ζάεφ υποστηρίζει αλλά από εκείνα που λέει η συμφωνία των Πρεσπών, τότε η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να προσδιορίσει επακριβώς αυτό που συμφωνήθηκε. Και τότε ο κύριος Ζάεφ θα αναγκαστεί να υπογράψει, όπως το έχει διαμηνύσει ο Προκόπης Παυλόπουλος, ότι είναι Σλάβος και μιλάει σλαβική γλώσσα. Αλλιώς δεν βλέπει ούτε ΝΑΤΟ ούτε καν συζητήσεις με την Ευρωπαΐκή Ενωση. Και δεν μιλάμε για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί όπως είπαμε αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ούτε στα επόμενα 50 χρόνια. Οι ευρωπαίοι ηγέτες γλεντάνε τον Ζάεφ για να κάνουν τη δουλειά τους.

Θυμηθείτε μας: Όσο είναι πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν πρόκειται να περάσει από την Βουλή των ελλήνων συμφωνία που να αναγνωρίζει μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα, δίχως να προσδιορίζεται ρητά και κατηγορηματικά ότι τόσο το έθνος αυτό όσο και η γλώσσα του είναι Σλάβοι και δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνικότητα και τον ελληνικό πολιτισμό της Μακεδονίας μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ