ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Βράζει η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ εναντίον του Αδωνη Γεωργιαδη για το εμπάργκο στην ΕΡΤ!

georgiadis-mitsotakis
netakias
Η ηλεκτρονική ενημερωση των στελεχών της ΝΔ μπορεί να έχει φέρει εκμοντερνισμό στην επικοινωνία, αλλα η λειτουργία του κόμματος θυμίζει σταλινικό κομμουνιστικό κόμμα.

Οι εκκαθαρίσεις γίνονται με το γάντι μεν, αλλα ακόμη και οι πιο καλοπροαίρετοι εχουν συνειδητοποιήσει ότι παραγκωνίζονται όλα τα ιστορικά στελέχη και προωθούνται πρόσωπα της επιλογής του αντιπροέδρου, κυρίως από το ΛΑΟΣ, αλλά και από το βαθύ ΠΑΣΟΚ και υβριστές του Καραμανλή από τα ΜΜΕ.
Η δυσαρέσκεια που βγαζει πλέον μάτια, φάνηκε στο chat που δόθηκε η ντιρεκτίβα από την «Κομιντέρν» για το εμπάργκο στην ΕΡΤ.
Από τους 75 βουλευτές, απάντησε θετικά πρώτος ο Σαμαρας, που ήταν ο δικτατορίσκος του μαύρου άλλωστε, γράφωντας «Άριστα!» και 10 ακόμη βουλευτές με θαυμαστικά και θέρμη, ολοι του στενού ακροδεξιού πυρήνα, ακόμη 25 απάντησαν με ενα ψυχρό ΟΚ να βγάλουν την υποχρέωση και οι υπόλοιποι 40 απαξίωσαν να απαντήσουν.
Ετσι οπως εχει διαμορφωθεί η κατάσταση, στα ΜΜΕ των νταβατζήδων βγαίνουν μόνον ο Αδωνις Γεωργιαδης που κόβει άλλους για προβάλει τον εαυτό του  και οι 5-6 εκλεκτοί με τους βουλευτές της επαρχίας, έχοντας αποκλειστεί από την ΕΡΤ να καταδικάζονται πολιτικά στην λήθη, αφού το μόνο που τους απομένει ειναι μια εμφάνιση στην ΕΡΤ που δικαιούνται κι αυτη αν προλάβουν τις λίστες αναμονής την περίοδο των εκλογών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ