Πρεμιέρα στο Πλανητάριο για την ψηφιακή παράσταση «Lucia: Το μυστικό των πεφταστεριών»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

16D0E55B-1E0D-4A69-BD4D-ECA9D36D8AFEΜία νέα παιδική ψηφιακή παράσταση με τίτλο «Lucia: Το μυστικό των πεφταστεριών» θα αρχίσει να παρουσιάζεται στο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου, από την Τρίτη 2 Οκτωβρίου.
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά άνω των πέντε ετών και αποτελεί τη συνέχεια της ψηφιακής παράστασης «Polaris-Tο διαστημικό υποβρύχιο και το μυστήριο της Πολικής νύχτας», η οποία προβλήθηκε την προηγούμενη περίοδο στο Πλανητάριο με ιδιαίτερη επιτυχία.
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=zoaz1kz0Z3Q
 
Η «Lucia» είναι μία φετινή παραγωγή της γαλλικής εταιρείας Saint-Etienne Planetarium και θα προβάλλεται στο Ευγενίδειο Πλανητάριο καθ’ όλη τη χειμερινή περίοδο έως το καλοκαίρι του 2019.
https://vimeo.com/290723837
 
Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Οκτωβρίου με δύο παραστάσεις (18:30 και 19:30) και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Απαραίτητα είναι τα δελτία εισόδου, η διανομή των οποίων θα πραγματοποιείται από το Ταμείο του Πλανηταρίου από τις 18:00 της ίδιας ημέρας. Θα διατεθούν 240 δελτία εισόδου για κάθε παράσταση και κάθε άτομο θα μπορεί να προμηθευθεί έως δύο δελτία εισόδου.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ