Ο Κώστας Λύβας σπάει την σιωπή του μετά την εξαφάνιση: Ήθελα να αυτοκτονήσω…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



image 107

«Έφυγα για το βουνό γιατί βρισκόμουν σε απόγνωση. Εξαναγκάστηκα να το κάνω γιατί δεν είχα ψωμί να φάω. Δεν πήγαινε άλλο. Ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου για να ηρεμήσω» είναι τα συγκλονιστικά λόγια του 52χρονου κτηνοτρόφου Κώστα Λύβα από τα Ανώγεια Λακωνίας, ο οποίος είχε εξαφανιστεί και αναζητείτο στον Ταΰγετο για διάστημα 11 ημερών, μέχρι να επανεμφανιστεί το περασμένο Σάββατο 22/9, όπως  σάς ενημέρωσε ο «Λακωνικός Τύπος».
Σε συνέντευξή του στον Τ. Κούρο, ο άνδρας μιλάει για τους λόγους που τον εξώθησαν να «χαθεί» στον Ταΰγετο. «Κάποιοι άνθρωποι διέκοψαν το νερό για τα ζώα μου για να ποτίσουν δικές τους καλλιέργειες. Αγανάκτησα, μετά από 10 χρόνια ταλαιπωρίας, καθώς κάθε δεύτερη ημέρα αναγκαζόμουν να πηγαίνω να βάζω το νερό για να ποτίζω τα ζώα. Και αυτοί μου έκαναν συνέχεια μηνύσεις, που ήταν ανύπαρκτες. Συνέπεια ήταν να με εξαντλήσουν και οικονομικά…»
Η συνέχεια εδώ: http://www.lakonikos.gr/epikairothta/item/136800-ktinotrofos-gia-eksafanisi-tou-imoun-se-apognosi-omos-epestrepsa-video

ΔΗΜΟΦΙΛΗ