ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ STAR: Ο Σόρος πίσω από την συκοφαντική επίθεση στον Καμμένο για το προσφυγικό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8597

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ!

ΕΥΘΕΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Μία τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία του star και προσωπικά του εγκρίτου Θάνου Αθανασίου, ο οποίος ακόμα μια φορά – είτε μας αρέσει είτε όχι – είχε το πλέον αξιόπιστο πρωτογενές ρεπορτάζ, χωρίς κυβερνητικά γυαλιά, χωρίς παρωπίδες.

img 8600

Συγκεκριμένα, ο Θάνος Αθανασίου όχι μόνο κατάφερε να έρθει σε επαφή με την Κομισιόν και να αποσπάσει επίσημη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο, αλλά σε μία από τις μεγαλύτερες δημοσιογραφικές επιτυχίες, πραγματικών δημοσιογράφων φυσικά, απέσπασε και ποιος είναι ο δράστης της συκοφαντικής επίθεσης κατά του Πάνου Καμμένου, των ενόπλων δυνάμεων και γενικότερα της ελληνικής κυβέρνησης.

img 8602

Είναι φυσικά ο εκλεκτός τοκογλύφος του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη όπως αποδεικνύεται, μισάνθρωπος Τζορτζ Σόρος. Παλιός γνωστός του Ολυμπία. Ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε στην επίθεση κατά της Ελλάδας το 2010 με την απόλυτη συνεργεία φυσικά του Γιώργου Παπανδρέου. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του star, ο Σόρος έμεινε εκτός από την ελληνική κυβέρνηση και τώρα με αυτή την συκοφαντική επίθεση προσπαθεί να εκβιάσει την είσοδο του!

img 8601

Και αυτές οι αποκαλύψεις επιβεβαιώνονται από την Κομισιόν, όπως κυρίως η συκοφαντική επίθεση κατά της Ελλάδας, και των ενόπλων δυνάμεων. Έχει όμως τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε ποια πρωτοστατεί. Την αποκάλυψε κι αυτή το Star,

img 8599

Είναι η πρώτη ξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη, κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη! Έτσι εξηγούνται όλα. Το πως ενορχηστρωμένα η εφημερίδα του Μητσοτάκη διέδωσε τις φήμες περί δήθεν κακοδιαχείρισης των κονδυλίων και δήθεν έρευνας της Κομισιόν, πως ο ίδιος ο Μητσοτάκης επανέλαβε αυτές τις άθλιες συκοφαντίες κατά του ελληνικού στρατού. Και τώρα αποδεικνύεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης λειτούργησε ως αχυράνθρωπος του Τζορτζ Σόρος κατά των συμφερόντων της Ελλάδας. Ντροπή.

 
[wpvideo GgDgxSRt]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ