Συστάσεις στους κατόχους Smart να δέσουν τα οχήματα τους λόγω των ισχυρών ανέμων

6C80185A-6C5B-4F5C-AF71-EABD05FE0D8FΣυστάσεις προς τους κατόχους Smart να δέσουν τα αυτοκίνητα τους λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν αυτές τις μέρες απηύθυνε σήμερα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ανακοινωθέν, οι ιδιοκτήτες Smart θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι τα αυτοκίνητα τους είναι δεμένα σε κάποιο βαρύ αντικείμενο ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να τα πάρει ο αέρας.
«Συστήνουμε στους ιδιοκτήτες Smart να δέσουν με αλυσίδα ποδηλάτου τα αυτοκίνητα τους σε κάποια κολώνα της ΔΕΗ ή έστω να βάλουν στο πορτ μπαγκάζ μερικούς τσιμεντόλιθους έως ότου κοπάσουν οι ισχυροί άνεμοι» αναφέρει η ανακοίνωση.
Η υπηρεσία ταυτόχρονα εξέδωσε και απαγορευτικό κυκλοφορίας για όλα τα αυτοκίνητα αυτού του τύπου, καθώς η ταχύτητα των ανέμων αναμένεται να φτάσει κατά τόπους τα 10 μποφόρ.
Όπως λένε πηγές της υπηρεσίας, εξαιτίας των ανέμων έχουν υπάρξει περιστατικά με Smart που βρέθηκαν σε ταράτσες πολυκατοικιών, δέντρα, απλώστρες ή μπλεγμένα σε καλώδια της ΔΕΗ, ενώ σήμερα εντοπίστηκε ένα με τον Αθηναίο ιδιοκτήτη του να πλέει ανοιχτά της Λιβύης.
Το κείμενο είναι χιουμοριστικό από το tovatraxi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ