Χρ. Ούτση: «Αφού τον ενοχλεί το ‘εθνόσημο’ να παραδώσει και την… ταυτότητά του!»


image 893
«Σκληρή» απάντηση του μέλους του Π.Σ των «ΑΝ.ΕΛ» στον Ψευδομουφτή Ξάνθης
«Προσβλητικές οι δηλώσεις του για τους Έλληνες μουσουλμάνους» σημείωσε με έμφαση η ίδια
Στις προκλητικές δηλώσεις του Ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε ο οποίος σε συνέντευξή του στο rodopruzgari.com «κούνησε» απειλιτικά το δάκτυλό του προς την Ελληνική κυβέρνηση με την φράση «ως Ξάνθη σε περίπτωση που θέλουμε, μπορούμε να κατευθύνουμε περίπου 18.000 ψήφους στο κόμμα που θέλουμε…»  απαντά «σκληρά» το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Χρύσα Ούτση.
image 896
ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ
Υπενθυμίζεται ότι ο Αχ. Μέτε, ανέφερε:
«Εάν θέλουν μια κοινότητα που να ζει με ανεκτικότητα μαζί με τους Έλληνες, τότε πρέπει να προστατεύσουν την θρησκευτική αυτονομία της κοινότητας αυτής. Μάλιστα πρέπει να μας στηρίξουν σε αυτό το θέμα. Από θρησκευόμενο άνθρωπο, ζημία δεν έρχεται. Ο στόχος τους όμως είναι ο εξής: Να μην υπάρχουν τουρκικά και τουρκισμός. Σύμφωνα με το σενάριο που επιδιώκουν, στην μουφτεία, η σφραγίδα θα είναι με σταυρό και στα ελληνικά. Στο αξίωμα αυτό θα μιλάνε ελληνικά. Στο μυαλό τους είναι στα τζαμιά τα κηρύγματα και οι προσευχές να είναι στα ελληνικά.
Το κράτος και οι πολιτικοί μας πρέπει να προσέξουν αυτά τα σημεία. Εμείς πλέον σε αυτή την κοινότητα, μάθαμε να κινούμαστε από κοινού. Ως Ξάνθη σε περίπτωση που θέλουμε, μπορούμε να κατευθύνουμε περίπου 18.000 ψήφους στο κόμμα που θέλουμε. Πλέον πρέπει να είμαστε ξύπνιοι και να διεκδικούμε τα δίκια μας.
Φυσικά η δουλειά του κυρίου Τσίπρα δεν είναι καθόλου εύκολη, διότι ξέρουμε πολύ καλά το ποιος είναι ο εταίρος του. Μακάρι αυτή η τροπολογία (σ.σ για τους μουφτήδες) να αποσυρθεί, ενδεχομένως απέναντι στην αντίδραση της μειονότητας, πούνε ίσως ένα ¨στοπ¨, μια τέτοια κινητικότητα προσδοκούμε. Διότι πραγματικά εμείς ως μειονότητα με τις ψήφους μας δώσαμε μεγάλη στήριξη στον κύριο Τσίπρα. Δεν θέλουμε αυτή η στήριξη να επιστρέψει ως χαστούκι.
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση
Από τώρα και μετά αφού το ελληνικό κράτος θέλει αντίδραση, θα έρθει ο καιρός της αντίδρασης. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ζητάμε τα δικαιώματα που δόθηκαν στην Τουρκία στους ιερείς. Δεν ζητάμε τίποτε άλλο. Όταν στην Τουρκία η μειονότητα παίρνει όλα τα δικαιώματα, δεν έχει κανένα νόημα εδώ να μας συνθλίβουν. Οι αρχές της αμοιβαιότητας, είναι ένα δικαίωμα που δόθηκε όταν οι μειονότητες αφέθηκαν ως μειονότητες. Αυτό είναι κάτι που οι κρατικοί αξιωματούχοι σε ταραγμένους καιρούς, το έδωσαν ως εγγύηση όταν άφηναν ανθρώπους τους ως παρακαταθήκη σε άλλους».
«ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ, ΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ»
image 898
Σκληρή απάντηση σε όλα τα παραπάνω δίνει το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου των ΑΝ.ΕΛ κ. Χρύσα Ούτση η οποία αναφέρει επακριβώς στην «Θ» ότι «ο κ. Μέτε δεν είναι σε θέση να απειλεί την ελληνική κυβέρνηση, ούτε είναι σε θέση να βάζει σε «δημοπρασία» τις ψήφους των Ελλήνων Μουσουλμάνων και αφού τον ενοχλεί τόσο πολύ ακόμη και η σφραγίδα με το εθνόσημο, μπορεί να παραδώσει την ταυτότητά του, γιατί και η ταυτότητά του η ελληνική, έχει την ίδια σφραγίδα. Αφού έφτασε σε σημείο να τον ενοχλεί τόσο πολύ μέχρι και η σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας με το εθνόσημο, μπορεί να παραδώσει και την ταυτότητά του, διότι έχει την ίδια σφραγίδα».
«ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ – ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ»
Αναφορικά με την φράση του Ψευδομουφτή Ξάνθης σχετικά με τις 18.000 ψήφους, η κ. Ούτση επισήμανε ότι «είναι πάρα πολύ προσβλητικό αυτό για τους Έλληνες μουσουλμάνους. Ο κ. Μέτε να περιοριστεί μόνον στον εαυτό του και στην παρέα του».
«ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ»
«Η ελληνική κυβέρνηση δεν εκβιάζεται» συνέχισε η ίδια, σημειώνοντας με έμφαση ότι «πιστεύω πως αυτό που πείραξε τον κ. Μέτε, είναι η δημόσια διαβούλευση για το ΠΔ, γιατί έμαθαν να λειτουργούν σαν μια παρέα».
ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ…
Ερωτηθείς από την «Θ» για το ίδιο θέμα και ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Χατζηθεοδώρου, απάντησε πως… δεν επιθυμεί να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Μετέ…

https://dynatielladanews.gr/news/greek-national/41989-χρ-ούτση-αφού-τον-ενοχλεί-το-εθνόση/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ