ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Με θαλασσοδάνεια της ΝΔ ο Μητσοτάκης ετοίμασε "στρατηγείο" για την παρακολούθηση των Social Media και την διασπορά #FAKEnews (πλήρωνε κορόιδο Ελληνα)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΔ

Στον οδό Καλλιρρόης είναι έτοιμο το νεο digital τμήμα της Νέας Δημοκρατίας, πληρωμένο φυσικά από τα €25εκ θαλασσοδάνεια της ΝΔ, που θα παρακολουθεί τα social media κι αν κρίνουμε από την διασπορά των πλαστών ειδήσεων που βλέπουμε στα ΜΜΕ που ανήκουν στον Μητσοτάκη, θα ζήσουμε μεγάλε στιγμές στο διαδίκτυο.

Εκεί όπως μάθαμε θα μεταστεγαστούν κι οι οργανώσεις των ετεροδημοτών, λόγω πολυκοσμίας στην Πειραιώς.
Ειναι γνωστό ότι με το 99% των ΜΜΕ στον έλεγχο του (δείτε εδώ) το μόνον μέσο που δεν μπορεί να ελέγξει την πληροφορία, είναι το διαδίκτυο, όπου ήταν κι ο κυριότερος χώρο διαρροής ψηφοφόρων. Για παράδειγμα, ενώ κανένα ΜΜΕ δεν μετέδωσε την άποψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι οι φτωχοί των 300 ευρώ δεν έχουν κουλτούρα αποτεμίευσης, το βίντεο με την ιστορική μπαρούφα του έχει γίνει εδώ και τρεις ημέρες viral σε όλα τα κινητά.
Δεν πέρασε ένας μήνας από τότε που διάβασαμε στον ΑΠΕ για το νέο (με τα λεφτά σου Ελληνα) ειδικό site, το www. mauresselides. gr, που θα έχει αποκλειστικό σκοπό την προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ
Μπορεί η ΝΔ να σε χρέωσε 225εκ ευρώ, αλλά τουλάχιστον θα έχει καθημερινά τα FAKE NEWS στο κινητό σου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ