Επίθεση κατά της ελληνικής δικαιοσύνης και του Προέδρου της Δημοκρατίας από δημοσιογράφο του Σκάι και ευρωβουλευτή με άρση ασυλίας για χρέη στο δημόσιο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8625Δυστυχώς η αμερικανική σειρά Homeland που αποκαλύπτει πως βαθιά διεφθαρμένοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί της φασιστικής ακροδεξιάς επιτίθενται σε θεσμούς και δικαιοσύνη με ψευδείς ειδήσεις δημουργώντας τεράστιο πρόβλημα στην κοινωνία, δεν προβάλλεται σε κάποιο πανελλαδικό ελεύθερο κανάλι. Εάν γινόταν αυτό θα μπορούσε εύκολα να γίνει αντιληπτό από τους πολίτες, πως αυτή η μάστιγα στην Ελλάδα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και φτάνει μέχρι το στόμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος με απίστευτο θράσος φτάνει στο σημείο να συκοφαντεί την ίδια του τη χώρα λέγοντας ότι δήθεν έχει πάρει 1,6 δις ευρώ για το προσφυγικό, όταν το ποσό που έχει πάρει στην ουσία δεν υπερβαίνει τα τρακόσια εκατομμύρια. Και φυσικά τίποτε από όλα αυτά δεν γίνεται για αμιγώς πολιτικούς, έστω και βρώμικους, σκοπούς. Πάντα υπάρχει από πίσω και το οικονομικό συμφέρον. Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα με την εμπλοκή του Σόρος.

Πριν από λίγο λοιπόν στην συχνότητα του Σκάι, ένας δημοσιογράφος, ο κύριος Παπαδημητρίου και ένας ευρωβουλευτής του οποίου μόλις ήρθη η ασυλία, εξαπέλυσαν πρωτοφανή επίθεση κατά της ελληνικής δικαιοσύνης αναφορικά με την σκανδαλώδη υπόθεση Γεωργίου. Ο κύριος Παπαδημητρίου όμως έφτασε στο σημείο να κατονομάσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ότι κρύβεται πίσω από τις διώξεις που ασκεί η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη κατά του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ!

Θα μπορούσε να πει ότι πρόκειται για παράνοια, κάποιος καλοπροαίρετος ακροατής. Όταν ήδη έχει αποκαλυφθεί το σκάνδαλο με τα swaps της κυβέρνησης Σημίτη που εξευτέλισε τη χώρα διεθνώς, τα οποία ουδέποτε αποτυπώθηκαν από τον κύριο Γεωργίου όταν ήταν επικεφαλής της ελληνικής στατιστικής αρχής. Και αυτό είναι μόνο ένα μικρό παράδειγμα.

Το να συνεχίζει όμως δημοσιογράφος από την συχνότητα του σταθμού να επιτίθεται στην δικαιοσύνη και τους θεσμούς για να εξυπηρετηθεί ένας υπόδικος, αυτό πραγματικά είναι κάτι που ήδη έπρεπε να είχε κινητοποιήσει τις αρχές. Διότι, δεν είναι η πρώτη φορά.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος σταθμός ήταν αυτός που έστησε ολόκληρο μηχανισμό συκοφαντίας κατά τις έντιμης πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου κυρίας Βασιλικής Θάνου, προβάλλοντας τους ισχυρισμούς του μεγαλοαπατεώνα Ανδρέα Βγενόπουλου ο οποίος συγκλόνισε τον ελληνισμό με το οικονομικό σκάνδαλο το οποίο οργάνωσε. Επιτέθηκε κατά του υπουργού εθνικής άμυνας Πάνου Καμμένου, όταν κατήγγειλε ότι συγγενικά και άλλα πρόσωπα συνδεόμενα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο είχαν συνεταιρική σχέση με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, όταν ο τέως υπουργός οικονομικών ξιφουλκούσε υπέρ του.

Φυσικά ο Σκάι και οι δημοσιογράφοι που έπαιξαν αυτόν τον βρώμικο ρόλο, ουδέποτε βγήκαν να επανορθώσω και να ζητήσουν συγγνώμη όταν αποκαλύφθηκε το μέγα οικονομικό σκάνδαλο Βγενόπουλου και η εμπλοκή προσώπων που συνδέονται με τον πρώην υπουργό οικονομικών στην υπόθεση. Ούτε βέβαια βγήκε να ζητήσει συγγνώμη μετά την απόφαση – κόλαφο του διεθνούς δικαστηρίου κατά Βγενόπουλου. Όπου και αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των συνεταίρων του.

Δηλαδή διασύρθηκε το όνομα της Προέδρου του Αρείου Πάγου, κορυφαίου θεσμού της δικαιοσύνης, του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, του Υπουργού εθνικής άμυνας κλπ προκειμένου να καλυφθούν εμπλεκόμενοι σε οικονομικό σκάνδαλο, αλλά ουδέποτε ο σταθμός βγήκε να επανορθώσει. Και σήμερα επαναλαμβάνει τα ίδια, με την υπόθεση Γεωργίου.

Υπάρχει λοιπόν τρόπος προστασίας των θεσμών στην δημοκρατία μας; Ή θα ξαναζήσουμε τα γεγονότα της Ιταλίας το 1922, με την φασιστική επέλαση των απατεώνων περιμένοντας κι εμείς να καταστραφούμε ως χώρα για να καθαρίσουμε έπειτα τον τόπο πάνω στα αποκαΐδια;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ