Αποκάλυψη – ένα βήμα πριν την σύρραξη έφτασαν πριν 48 ώρες το Ισραήλ και το Ιράν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8400 1Παρ’ ολίγο να είχαμε παγκόσμια ανάφλεξη πριν από δύο ημέρες, καθώς μία πολεμική αναμέτρηση Ισραήλ – Ιράν, μπορεί να αποτελέσει την αιτία ενός παγκοσμίου πολέμου. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το Ολυμπία, το Ιράν για πρώτη φορά βομβάρδισε περιοχές της Συρίας με πυραύλους αλλά – όπως χαρακτηριστικά γράψαμε – και με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Ο στόχος ήταν ισλαμιστικός θύλακας, οργάνωση η οποία θεωρείται υπεύθυνοι για την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση σε στρατιωτική παρέλαση στο νότιο Ιράν με δεκάδες νεκρούς.

Όταν όμως αντελήφθησαν οι ισραηλινοί τα μη επανδρωμένα του Ιράν, θεώρησαν πιθανόν να στοχεύουν στο Ισραήλ, καθότι δεν είχε γίνει στο παρελθόν κάτι παρόμοιο. Σήμανε συναγερμός και η ισραηλινή πολεμική αεροπορία σήκωσε δεκάδες F – 16 οπλισμένα με σκοπό να εμπλακούν. Είναι άγνωστο γιατί δεν υπήρξε εμπλοκή, κάποιες πληροφορίες λένε ότι υπήρξε ενημέρωση των ισραηλινών από την Ρωσία για τον στόχο των μη επανδρωμένων του Ιράν, και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Η παγκόσμια ειρήνη πάντως κρέμεται από μία κλωστή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ