Ο άνθρωπος που παρουσίαζε τον Ραμίζ Αλία ως …επενδυτή, ο εθνικός ευεργέτης της Αλβανίας, μιλά για λαθρομετανάστες!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://youtu.be/IwPR8xk-jVQ
“Είναι αυτοί που άνοιξαν τα σύνορα στις ορδές των λαθρομεταναστών”

Αυτά είπε ο μεγάλος Αντώνης Σαμαράς, ξεπερνώντας ακόμα και τον εαυτό του όταν παριστάνει τον Μακεδονομάχο. Διότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο άνθρωπος που πούλησε την Μακεδονία για μία πρόσκληση στην λέσχη Μπίλντεμπεργκ, και αυτό σήμερα το ξέρουν και οι πέτρες. Αυτό όμως που δεν θυμούνται πολλοί, είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε τις πόρτες στους αλβανούς, μεταξύ των οποίων όμως και οι βαρυποινίτες και φυλακόβιοι που έφυγαν με εντολή Αλία από τις φυλακές και πέρασαν στην Ελλάδα. Δημιουργώντας ένα πρωτοφανές κύμα εγκληματικότητας που σάρωσε όλη την επικράτεια. Την ώρα λοιπόν που ο Αλία έστελνε τους δολοφόνους του στην Ελλάδα με τις πλάτες του Σαμαρά, ο Σαμαράς μιλούσε για επενδύσεις και δήλωνε ότι οι Βορειοηπειρώτες που καταπιέζονται είναι “μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες”!

Με αυτό τον τρόπο, εκατοντάδες χιλιάδες αλβανοί, παράνομοι μετανάστες φυσικά, ήρθαν στην Ελλάδα προκαλώντας τεράστιο πρόβλημα στο ελληνικό εργατικό δυναμικό αλλά σώζοντας στην κυριολεξία την Αλβανία. Δισεκατομμύρια δραχμές τότε έφευγαν από ελληνικές τσέπες και πήγαιναν στην Αλβανία βοηθώντας την να σταθεί στα πόδια της. Φυσικά, το αντάλλαγμα για τους Βορειοηπειρώτες ήταν μηδαμινό.

Και σήμερα γνωρίζουμε ότι εκατοντάδες χιλιάδες εξ’αυτών παρέμειναν στην Ελλάδα. Για τους οποίους φυσικά ο Σαμαράς δεν εκανε κουβέντα!

Ο άνθρωπος λοιπόν που δημιούργησε το πρώτο τεράστιο κύμα παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα, έχει το θράσος να μιλά για λαθρομετανάστες. Όπως έχει το θράσος να μιλά και για την Μακεδονία. Αιδώς κύριε Σαμαρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ