Πρόταση Μητσοτάκη για απαγόρευση των δελτίων ειδήσεων στην ΕΡΤ-Μόνο φιλικά ΜΜΕ θα έχουν ενημερωτικές εκπομπές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img_8666
netakias.com
Δεν ειναι κρυφό ότι γνωστός δημοσιογράφος  ειναι η φωνή του Κυριακου Μητσοτακη, άλλωστε με κάθε αφορμή  επιδεικνύουν την στενή σχέση τους, οπως το γνωστό πλεον γεύμα με τα ντολμαδάκια της Μαρεβας, τις ημέρες που εκανε βόλτα ο Προεδρος της ΝΔ με ελικόπτερο καναλάρχη.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Σήμερα αποκαλύφθηκε ένας μεγάλος εθνικός κίνδυνος, ένα φρικτό μέλλον προς αποτροπή

Ετσι η πρόταση που διατύπωσε, σε ακροδεξιό ιστότοπο (αυτόν που ξεπλένει τα τάγματα ασφαλείας και τον λίμο της κατοχής) ο εν λόγω δημοσιογράφος αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις που σκοπεύει να κανει ο Μητοστακης ωστε να ελέγχει 100% των ΜΜΕ, με το να απαγορεύσει στην ΕΡΤ να εχει ειδήσεις και ενημέρωση.
Για να κατάλαβετε τον κίνδυνο που διατρέχει την χώρα από τον Μητσοτακη, σκεφτείτε οτι οι υπουργοί  Σημιτη κατέκλεψαν τόσα δις απο τα δημόσια ταμεία, που ακομη και σημερα, 20 χρονια μετά βρίσκουμε μίζες και καταδικάζονται,, έχοντας μολις τα μισά ΜΜΕ στον έλεγχο τους, οπως για παραδειγμα η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, πριν τον ξεπεσμό, αποκάλυπτε τα σκανδαλα στο Μέγαρο Μουσικής, που τωρα «ξεχασε».
Σκεφτειτε λοιπον τι εχει να γινει, με τον Μητσοτακη χωρις την ΕΡΤ. Δεν θα μαθαίνατε ποτε για τις οφσορ της Αγίας Οικογενιας, την Νοβαρτις, το ΚΕΕΛΠΝΟ, το Noor 1 και τον Χριστοφοράκο (που επισης ξέχασε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ), τον Μαντέλη, τον ΚΗΡΥΚΑ Χανίων, τα χρέη της ΝΔ, τα χρέη του ΠΑΣΟΚ, την αποφυλάκιση του Φλώρου που μάθατε πρώτοι εδω στο Olympia.gr
Ολόκληρο το άρθρο έγραφε:
Παρά ταύτα, υπάρχει λύση για την ΕΡΤ. Ομιλώ για λύση από την επόμενη κυβέρνηση, όχι από τη σημερινή που συμπεριφέρεται στο ζόμπι της ως περήφανη μητέρα κακομαθημένου μονογενούς υιού. Όχι να κλείσει πάλι η ΕΡΤ, δεν θέλω ν’ ακούω τέτοιες σαχλαμάρες. Όχι να μπει υπό διακομματική διοίκηση, μάταιος κόπος θα ναι, τα ζόμπι δεν διχο-τριχο-τομούνται. Η λύση είναι μία και μοναδική: Η ΕΡΤ να συνεχίσει να υπάρχει, αλλά δίχως να παράγει ειδήσεις και ενημέρωση. Να παράγει και να μεταδίδει πρόγραμμα, ταινίες, σειρές, θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, τοπικά ή διεθνή ζητήματα, ντοκιμαντέρ, πολιτισμό, αλλά -προς Θεού- όχι άλλες ειδήσεις, ενημερωτικές εκπομπές και πολιτικά σχόλια. Τότε ναι, ενδέχεται να ξανανθίσει“.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ