Καμμία σύμπλευση με τους ανθέλληνες φασίστες του VMRO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8822

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα χθεσινά γεγονότα στο κοινοβούλιο των Σκοπίων δεν τιμούν τον Ζάεφ και θα έπρεπε να προβληματίσουν τόσο το ΝΑΤΟ, κυρίως όμως την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς θα διαγράψουμε την εγκληματική δράση του VMRO-DPMNE, ή ότι θα ξεπλύνουμε την συστηματική, ανθελληνική του δράση που κυριολεκτικά μολύνει τις διμερείς μας σχέσεις. Ειδικά όταν είναι αποδεδειγμένο ότι χρηματοδότης του VMRO είναι το βαθύ τουρκικό κράτος.

Όσο το VMRO κρατούσε τα ηνία της ΠΓΔΜ, η χώρα είχε μετατραπεί κυριολεκτικά σε ένα τουρκικό προτεκτοράτο, με την ανθελληνική προπαγάνδα να έχει φτάσει σε επίπεδα παράνοιας. Πόσοι γνωρίζουν άραγε ότι το αεροδρόμιο των Σκοπίων “Μέγας Αλέξανδρος” χρηματοδοτήθηκε και ονομάστηκε έτσι επι τουρκικής διοίκησης; Τα αηδιαστικά αγάλματα της ιστορικής παραχάραξης χρηματοδοτήθηκαν από τουρκικό χρήμα καθώς και όλα τα έργα υποδομής; Η άθλια προπαγάνδα που μόλυνε τα μυαλά των γειτόνων μας φτάνοντας στο σημείο να ισχυρίζονται ότι οι πρώτοι άνθρωποι στον πλανήτη ήταν οι… σλαβομακεδόνες; Αλλά και το ίδιο το VMRO όπως και ο Γκρουέφσκι ήταν πραγματικά υποχείρια της Τουρκίας με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ανοιχτό μέτωπο βόρεια της Ελλάδας, με προφανή γεωπολιτική σημασία.

img 8823

Με απόγειο την ευθεία χρηματοδότηση του στρατού των Σκοπίων από την Τουρκία! Όπου 28 (!!!) διμερείς συμφωνίες για στρατιωτική συνεργασία έχουν υπογραφεί μεταξύ των δυο κρατών, με απώτερο στόχο την δημιουργία τουρκικής στρατιωτικής βάσης στην ΠΓΔΜ, με τις ευλογίες του δήθεν “χριστιανικού” αλλά βαθιά διεφθαρμένου VMRO. Δηλαδή ένα εν δυνάμει δεύτερο πολεμικό μέτωπο με την Τουρκία που μπορεί να μετατραπεί μάλιστα σε πυροκροτητή λόγω των αρρώστων μυαλών και της επικίνδυνης προπαγάνδας του VMRO με τον αλυτρωτισμό που θέλει τα Σκόπια μέχρι την Κατερίνη.

img 8824

Το VMRO-DPMNE λοιπόν αποτελείται από επικίνδυνους μισέλληνες, όργανα της Τουρκίας και απογόνους των συνεργατών των ναζί που κατέσφαξαν την Μακεδονία, ενώ ο Χίτλερ επιχείρησε να τους κάνει δώρο την Μακεδονία ακρωτηριάζοντας την από τον Ελληνικό Εθνικό κορμό.

img 8825

Ο δε Μουσολινι, ήταν ο εμπνευστής της ψευδομακεδονικής εθνότητας προκειμένου να δημιουργήσει ρήγμα στην Ελληνική άμυνα κατα την ιταλική άνανδρη εισβολή.

img 8826

Αυτή η φασιστική προπαγάνδα παρέμεινε ακόμα και στα κομμουνιστικά χρόνια, με προφανή την σκοπιμότητα του Τίτο για έξοδο στο Αιγαίο. Αυτή ακριβώς η προπαγάνδα είναι που μόλυνε μεγάλο μέρος του πληθυσμού που υπό ομαλές συνθήκες έπρεπε να βλέπει την Ελλάδα ως τον μοναδικό αξιόπιστο σύμμαχο της χώρας και εγγυητή της ίδιας τους της ύπαρξης.

Αντί οι δυο λαοί να συμβαδίσουν με συνεκτικό κρίκο την Ορθοδοξία και τις αξίες της, το VMRO μετέτρεψε ακόμα και την Ορθόδοξη εκκλησία των Σκοπίων σε εθνικιστικό όργανο, κατα παράβαση κάθε αρχής και κάθε κανόνα της Ορθόδοξης Πίστης.

Θα πρέπει λοιπόν να καταστεί ξεκάθαρο. Εμείς διαφωνούμε με την χρήση του όρου Μακεδονία στην ονομασία του γειτονικού κράτους, αποκλειστικά για λόγους ηθικής και ιστορικής αλήθειας. Χωρίς καμμία άλλη σκοπιμότητα, όπως αυτές που υπηρετούν οι ελλαδέμποροι, ομοϊδεάτες του VMRO ή οι διαπλεκόμενοι που χρησιμοποιούν την Μακεδονία ως φερετζέ για να γλιτώσουν από τις συνέπειες των εγκλημάτων τους, ρίχνοντας την κυβέρνηση.

Και δεν ξεχνάμε ότι οι σκοπιανοί φασίστες που σήμερα κλαίνε, δεν καταψήφισαν τη συμφωνία επειδή διαφωνούν με τον όρο Μακεδονία στο όνομά τους. Αντίθετα, την καταψήφισαν γιατί θέλουν το όνομα της Μακεδονίας ως όχημα αλυτρωτισμού και δημιουργίας μόνιμου κινδύνου για την Ελλάδα, αλλά και τον ίδιο το λαό τους. Θέλουν την ιστορική παραχάραξη και υπεξαίρεση του ονόματος για να δημιουργήσουν μια εστία πολέμου με σχέδιο τουρκικής έμπνευσης και χρηματοδότησης. Και αυτό οφείλουμε να το στηλιτεύουμε και να το εμποδίσουμε.

Καμιά σύμπλευση λοιπόν με τους ανθέλληνες, έμμισθους της Τουρκίας, φασίστες του VMRO.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Μουσολίνι δημιούργησε το «μακεδονικό έθνος», ο Χίτλερ ήθελε να δώσει Μακεδονία – Θράκη στους βουλγαροσκοπιανούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ