Πάνος Καμμένος: Με το κόμμα του Μητσοτάκη και το κόμμα του Βενιζέλου δεν θα υπάρξει καμμία συμπλευση, σε κανένα επίπεδο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8830

Εμείς αγωνιζόμαστε για την εθνική ενότητα και την εθνική συμφιλίωση. Για μία Ελλάδα ενωμένη απέναντι στην διαφθορά και την διαπλοκή. Που σήμερα έχει βάλει και το προσωπείο του μακεδονομάχου, όταν τον περασμένο Μάρτη έκανε ερωτήσεις εναντίον μου επειδή διαφωνούσα με την σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία!

Είναι οι ίδιοι που λειτουργούν ως αδερφό κόμμα με το ανθελληνικό, φασιστικό VMRO. Είναι οι ίδιοι που προωθούν την τουρκική, ανθελληνική προπαγάνδα σε κάθε ευκαιρία.

Όμως και οι ίδιοι που εκλιπαρούσαν τους ξένους να κόψουν τις συντάξεις, πιστεύοντας ότι έτσι θα έκαναν ζημιά στην κυβέρνηση. Δεν μπορούσα να διανοηθούν ότι θα τα καταφέρναμε. Και τώρα είναι ξεκάθαρο ότι λειτουργούσαν ως εθνικοί σαμποτέρ με μοναδικό σκοπό να βλάψουν την πατρίδα και την κοινωνία για να γλιτώσουν από τις ανοιχτές ποινικές τους υποθέσεις.

Με την προσπάθεια των υπουργών κυρίου Κόκκαλη και κ. Μαυραγάνη, φτάσαμε επιτέλους στο σημείο να εγγυηθούμε την περιουσία των αγροτών και το ακατάσχετο των λογαριασμών τους.

Σύμμαχοι μας και η ελληνική δικαιοσύνη, η συντριπτική πλειοψηφία των εντίμων ελλήνων δικαστών, ακρογωνιαίος λίθος σε αυτόν τον αγώνα. 19 φακέλους σκανδάλων στα εξοπλιστικά έχω στείλει στην ελληνική δικαιοσύνη και ήδη οι έρευνες προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς. Σκανδαλώδεις υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος που εμένα στα συρτάρια επί δεκαετίες.

Μπήκε φρένο στους εθνικούς νταβατζήδες που υπερτιμολογούσαν τα δημόσια έργα και απέτρεπαν οποιονδήποτε έντιμο επιχειρηματία να συμμετέχει στα προγράμματα στήριξης.

Ο τουρισμός απογειώθηκε με μεγάλη αύξηση τόσο στα νησιά όσο και την μητροπολιτική Ελλάδα. Εκεί που απειλούσαν ότι ο τουρισμός θα μειωνόταν, τρεισήμισι εκατομμύρια περισσότεροι επισκέπτες κατέφθασαν στην χώρα μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ