Αυτός είναι ο μάρτυρας – κλειδί που αποκάλυψε το ξέπλυμα του Γιάννου Παπαντωνίου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8852” Μου έδινε σακούλες με μετρητά για να του τα βγάζω στην Ελβετία ενώ ήταν υπουργός!”

Ενώ το κόμμα Μητσοτάκη και το ΠΑΣΟΚ προσπαθούν απεγνωσμένα να μιλήσουν για πολιτική δίωξη του Γιάννου Παπαντωνίου, έρχεται στο φως η ταυτότητα του μάρτυρα – κλειδί που αποκάλυψε πως βοηθούσα το Γιάννο Παπαντωνίου να ξεπλένει τα χρήματα! Ενώ μάλιστα ήταν υπουργός, μιλάμε για τα έτη 2002 – 2003!

Ο επιχειρηματίας αυτός λοιπόν, είναι ο μάρτυρας που αποκάλυψε πως ο Γιάννος Παπαντωνίου του έδινε σακούλες με μετρητά προκειμένου να τα καταθέτει στον δικό του τραπεζικό λογαριασμό και έπειτα να του τα φυγαδεύει στην Ελβετία, όπου τα έβαζε σε λογαριασμούς συμφερόντων του τέως υπουργού.

“Δεν ήξερα ότι πρόκειται για μαύρο χρήμα” Είχε πει τότε στις αρχές. “Νόμιζα πως ο Παπαντωνίου τα έβγαζε με τον ιδρώτα του προσώπου του”! Ήταν όμως αρκετά έξυπνος και είχε κρατήσει όλα τα παραστατικά.

Στη συνέχεια τα έβγαζε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ελβετία, όπου σύμφωνα με τον κατηγορούμενο επιχειρηματία, κατέληγαν σε τραπεζικό λογαριασμό με δικαιούχο τον πρώην υπουργό και συνδικαιούχο τη σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου.
Ο 73χρονος επιχειρηματίας Ανδρέας Μπάρδης, ο οποίος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 500.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, 
Περισσότερα εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ