Η Φώφη Γεννηματά και το απύθμενο πασοκικό θράσος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8500Τώρα, είναι η Φώφη Γεννηματά στην εκπομπή του Μάκη Κουρή στο Κόντρα και καταφέρεται η αθεόφοβη κατά της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και την θεωρεί υπαίτια για την σημερινή κατάσταση της χώρας. Να φρεσκάρουμε λοιπόν την μνήμη της κυρίας Φώφης Γεννηματά, η οποία με την στάση της αυτή δείχνει ότι θέλει να μιμηθεί το “θράσος και την αναίδεια των χιλίων πιθήκων”, όπως λέει και το ρητό.

Θα πρέπει να θυμάται η κυρία Φώφη Γεννηματά ότι εάν δεν την έλεγαν Γεννηματά, κόρη του Γιώργου Γεννηματά, όχι πολιτικός δεν θα ήταν αλλά ούτε θα είχε διοριστεί κάν στην Εθνική τράπεζα. Διότι δεν φανταζόμαστε να πιστεύει ούτε η ίδια ότι διορίστηκε τότε με αξιοκρατικές διαδικασίες για τις οποίες δήθεν κόπτεται σήμερα.

Και το κυριότερο: Ιδίως σήμερα η κυρία Φώφη Γεννηματά πρέπει να θυμάται ότι δεν είναι μόνο αρχηγός του ανύπαρκτου Κιν Αλ, αλλά πολιτικός απόγονος του Κώστα Σημίτη, του Μένιου Κουτσόγιωργα, του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Γιάννου Παπαντωνίου, και του Τάσου Μαντέλη.

Το θράσος βεβαίως της κυρίας Γεννηματά είναι γνωστό. Συμβαδίζει με την εγνωσμένη ανικανότητα της. Άλλωστε θράσος και ανικανότητα είναι οι δύο όψεις του αυτού νομίσματος. Εκείνο που μας θλίβει είναι το ότι ο Μάκης Κουρής, ο οποίος δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω για άλλα θέματα, ακούει ευγενικά την Φώφη Γεννηματά να αναπτύσσει το θράσος της. Κύριε Μάκη Κουρή, εμείς που όταν έχετε δίκιο σας υπερασπιζόμαστε στο ακέραιο, σας λέμε τώρα μόνο μια λέξη: Κρίμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ