Ανθελληνική παράνοια και προγκρόμ ναζιστικού τύπου στην Αλβανία προκαλούν οι ανεύθυνες «διαρροές».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 9063

ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ!

Βαρύτατες οι ευθύνες τ. Στελεχών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης που για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους έκαναν τεράστια ζημιά στο έθνος.

Οι Έλληνες δημοσιογράφοι που έγιναν όργανα των διαρροών, οφείλουν να αποκαλύψουν τους υπεύθυνους.

Γνωστός συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής της Αλβανίας, ο 58χρονος  Μουσταφά Νάνο, ο οποίος προκαλεί συχνά με τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του, βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων των μέσων ενημέρωσης που χρηματοδοτήθηκαν από τα μυστικά κονδύλια της Ελλάδας, όπως αναφέρουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο κατάλογος αυτών που τα ‘έπιασαν’ από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών άρχισε να κυκλοφορεί έχοντας ονόματα ‘πουλημένων’ δημοσιογράφων, όπως σημειώνεται.

Ο συγκεκριμένος πολιτικός αναλυτής της τηλεόρασης, ο Νάνο, ο οποίος είχες λάβει ‘επιχορήγηση’ 30 χιλιάδων ευρώ,   είχε δηλώσει πρόσφατα ότι «οι Κοσοβάροι έχουν σερβικό αίμα», προκαλώντας σύγχυση στους Αλβανούς τηλεθεατές.

Ο κατάλογος των χρηματοδοτούμενων είναι μεγάλος και σε αυτόν συμπεριλαμβάνονται δημοσιογράφοι, διαχειριστές ιστοσελίδων, γνωστοί ηθοποιοί και πολιτικοί  που εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, όπως σημειώνεται.

ZËRI.INFO

36497 shoqeria

Οκτώβριος 24, 2018. 19:39

Τίρανα.

Η ‘κοινωνία των πολιτών’ διοργάνωσε διαδήλωσε μπροστά από την πρωθυπουργική κατοικία για τη συμφωνία μεταξύ της Αλβανίας και της Ελλάδας, ζητώντας από τον πρωθυπουργό και το υπουργείο Εξωτερικών διαφάνεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης μετά τη δημοσίευση από τα

ελληνικά μέσα ενημέρωσης τη χρηματοδότηση αλβανικών μέσων  ενημέρωσης και δημοσιογράφων από τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τα συμφέροντά της.

Στην ομιλία της, η δικηγόρος και ακτιβίστρια Μιρέλα Γιόργκο ζήτησε από τον πρόεδρο Ιλίρ Μέτα να συγκαλέσει το Συμβούλιο Ασφαλείας μετά την παραβίαση της εθνικής ασφάλειας.

Η ίδια πρόσθεσε ότι η χρηματοδότηση από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει τη μορφή επιχορηγήσεων και αποτελεί παραβίαση της εθνικής ασφάλειας, μάλιστα, για το ίδιο θέμα οι Αμερικανοί είχαν διερευνήσει τη ρωσική παρέμβαση.

«Επειδή η κατάσταση είναι σοβαρή ο πρόεδρος της δημοκρατίας πρέπει να συγκαλέσει το Συμβούλιο Ασφαλείας και να δοθεί διαφάνεια», είπε η Γιόργκο.

 Fax Web

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ