Σκοτώθηκαν Λεβέντης – Μπουτάρης μπροστά στις κάμερες για το ποιος θα πιάσει πρώτος το μικρόφωνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

4D5628F4-99CD-448F-A552-E45DD691A864Μπροστά στις κάμερες ανέβασαν τους τόνους Βασίλης Λεβέντης και Γιάννης Μπουτάρης για το ποιος θα κάνει πρώτος δηλώσεις έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

https://www.youtube.com/watch?v=eCliaaODQTE
 
Μετά την πανηγυρική δοξολογία το πρωί της Παρασκευής ακολούθησαν οι καθιερωμένες δηλώσεις των επισήμων. Όταν τελείωσε τις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Μπουτάρης κατευθύνθηκε προς το βήμα και τότε τον σταμάτησε ο Βασίλης Λεβέντης, θέλοντας να μιλήσει πρώτος αυτός.
Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης του απάντησε ότι είναι σειρά του και κατευθύνθηκε προς τις κάμερες, όμως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδειξε τον εκνευρισμό του και, πήγε στην Κατερίνα Νοτοπούλου και την ενημέρωσε ότι μετά τον δήμαρχο, θα κάνει αυτός δηλώσεις.
Ο Γιάννης Μπουτάρης, όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, είπε: «Είναι θεσμικό, ο δήμαρχος μιλάει πρώτα»  και ο Βασίλης Λεβέντης του απάντησε: «τότε γιατί δεν «πήδηξες» και τον Μητσοτάκη. Έλα σε παρακαλώ…».
Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, εκείνη την στιγμή έβρισε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων λέγοντας: «Εσύ εμένα παρακαλάς, βλάκα;» και αποχώρησε.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ