Η πρόταση της κυβέρνησης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

9249754A-31DA-4BC6-A91A-ADD6A660062E

Αλλαγές στον τρόπο εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, στις σχέσεις κράτους και Εκκλησίας, αλλά και στον νόμο περί ευθύνης υπουργών φέρνει η πρόταση που θα καταθέσει η κυβέρνηση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση και την οποία παρουσιάζει η Realnews.
 

Η πρόταση συγκεκριμενοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, σε μια πολύ σημαντική συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον αναμένεται να οριστικοποιηθεί και να υιοθετηθεί σε μια αντίστοιχη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη βδομάδα.
 
Όπως λένε κυβερνητικές πηγές, βασικό μέλημα της κυβέρνησης θα είναι η επιδίωξη όσο γίνεται μεγαλύτερων συναινέσεων με κόμματα της αντιπολίτευσης. «Αρκεί να λειτουργήσουν όλες οι πλευρές με σοβαρότητα και όχι με μικροπολιτική σκοπιμότητα για την τρέχουσα περίοδο», ανέφεραν χαρακτηριστικά στελέχη της κυβέρνησης με πλήρη γνώση της συζήτησης που διεξάγεται για το θέμα της Συνταγματικής Αναθεώρησης στο εσωτερικό της και στον ΣΥΡΙΖΑ.
 
Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ