Θρήνος και οδυρμός στον Όμιλο Μαρινάκη λόγω της εθνικής ομοψυχίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 0224Ενώ οι στρατιωτικές παρελάσεις των τελευταίων τριών ετών είναι οι επιβλητικοτερες της μεταπολίτευσης, με παλλαϊκή συμμετοχή, χωρίς κάγκελα και ΜΑΤ, με απόλυτη εθνική ομοψυχία, υπάρχουν κάποιοι που ενοχλούνται. Φαντάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό.

Υπάρχουν λοιπόν δημοσιογράφοι που δεν ασχολήθηκαν με το ιστορικό γεγονός της συγνώμης Ματαρέλα, με την επιβλητική παρουσία του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου ο οποίος έγινε δεκτός με θερμές εκδηλώσεις από τους Μακεδόνες – ενσαρκώνοντας έτσι την εθνική ομοψυχία κλπ. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που εξοργίστηκαν γιατί ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος δεν …προπηλακίστηκε όπως ο προκάτοχος του, Παπούλιας!! “Ο ήρωας της αντιστασης”, όπως αναφέρουν με δακρυσμένες πενιές που θα ζήλευε και η επική παρουσιάστρια της Βορειοκορεατικής τηλεόρασης.

Η απάντηση στους δυο στεναχωρημένους αρθρογράφους του ΔΟΜ είναι απλή: Ο Ελληνικός λαός είναι σε θέση να γνωρίζει πολύ καλά την προσφορά και του έργο Παυλόπουλου. Και κυρίως να θυμάται ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος στάθηκε διαχρονικά απέναντι στους νταβατζηδες και τα δουλικά τους, πολεμώντας το σύστημα Σημίτη με όλες του της δυνάμεις.

Και ο Ελληνικός λαός μπορεί να συγκρίνει τους Προέδρους – αφωνίας των Ιμίων, του χρηματιστηρίου, του Δ.Ν.Τ κλπ με τον Παυλόπουλο. Που προσεχώς θα δώσει άλλο ένα μάθημα υπεράσπισης της πατρίδας στα πλαίσια των αρχών του Ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου.

Το δίκαιο της πατρίδας άλλωστε θα είναι πάντα απέναντι στην δύναμη των νταβατζήδων. Όπως και ο Παυλόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ