Η ΥΦΕΘΑ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη των Σερρών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρία Κόλλια Τσαρουχά εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη τΜα πού χάθηκαν οι Σερραίοι βουλευτές της ΝΔ την 28η Οκτωβρίου;

Η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση, στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, στην πόλη των Σερρών. Η ΥΦΕΘΑ παρακολούθησε την επίσημη δοξολογία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και παρέλαση.

Η ΥΦΕΘΑ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά δήλωσε:

Σήμερα γιορτάζει η Πατρίδα, ο Ελληνικός Στρατός και κάθε Έλληνας που μάχεται για την ελευθερία και την αξιοπρέπειά του. Το Έπος του 1940 απέδειξε πώς με αυτά τα ιδανικά και με ενότητα, οι Έλληνες μπορούμε να νικήσουμε τον ισχυρότερο εχθρό.

Αντίθετα, όπως διαπιστώνουμε ξανά αυτές τις ημέρες με όσα με την επιμονή της Κυβέρνησης και της Ελληνικής Δικαιοσύνης έρχονται στο φως, κάθε φορά που κάποιοι έβαλαν τον εαυτό τους πάνω από τους νόμους και από την Πατρίδα, ζημίωσαν τη χώρα μας και έκαναν κακό σε όλους τους Έλληνες.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να ξαναγίνει η Ελλάδα πηγή περηφάνιας για κάθε Έλληνα και παγκόσμιος φάρος αποφασιστικότητας, δικαιοσύνης και προόδου. Και δεν θα διστάσουμε, όταν οι εξελίξεις το απαιτήσουν, να λάβουμε τις πιο δύσκολες αποφάσεις. Το οφείλουμε στις θυσίες που έκαναν οι πατέρες και οι παππούδες μας, αλλά και στις γενιές που έρχονται.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ