"Ράβει κοστούμι" η Αννα Διαμαντοπούλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ “Ράβει κοστούμι” η Αννα Διαμαντοπούλου όπως λέμε δημοσιογραφικά, για τους υποψήφιους προς υπουργοποίηση η οποία είναι πλεον στην πρώτη σειρά ώστε να αναλάβει χαρτοφυλάκια ή άλλη υψηλότατη θέση στον κομματικό μηχανισμό. Αντίθετα ο Χρυσοχοϊδης δεν έχει βρει ακόμη κάτι που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του μέχρι στιγμής

Μετά τις αποκαλύψεις μας από πέρυσι για τα δείπνα στα βόρεια προάστια και τις επαφές του αντιπροέδρου με το ΠΑΣΟΚ, άλλωστε είναι γνωστό ότι υπάρχει οριζόντια κοινοβουλευτική ομάδα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, η Αννα Διαμαντοπούλου έχει ήδη ανθρώπους στον μηχανισμό της ΝΔ*, σε καίριες θέσεις, παραγκωνίζοντας παλαιούς αγωνιστές της πατριωτικής παράταξης, που δεν μπορούν να χωνέψουν ότι έγιναν το ΠΑΣΟΚ που πολεμούσαν.
Οι τελευταίες μας πληροφορίες, από μέσα, μας λένε ότι έχει ήδη κλείσει η συμφωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει στις σκέψεις κανενός η θέση σε ψηφοδέλτιο, γιατί θα ήταν προκλητικό για τους νεοδημοκράτες. Ακούσαμε διάφορους θώκους, που όμως είναι ακόμη νωρίς, καθώς ο Μητσοτάκης χτίζει το οργανόγραμμα της κυβέρνησης του (όπως με τον Μαρκογιαννάκη).
Αυτός που δεν έχει βρει ακόμη θέση που τον ικανοποιεί είναι ο Χρυσοχοϊδης, αλλά υπάρχει καιρός να βρεθεί και γι αυτόν κάτι.
*O Γιάννης Μαστρογεωργίου συνεργάτης της πρωην υπουργού του ΠΑΣΟΚ είναι ο γενικός διευθυντής του Iνστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ